خود کفایی کشور در تولید "مرغ سلامت" طی سال آینده

رییس سازمان بازرسی کل کشور گفت: ایران در صنعت تولید مرغ سلامت تا سال آینده به خودکفایی خواهد رسید که این امر، زمینه بهبود وضعیت بازار را فراهم می‌کند.
تصویر خود کفایی کشور در تولید "مرغ سلامت" طی سال آینده

به گزارش سایت خبری پرسون از آذربایجان‌غربی، حجت الاسلام حسن درویشیان در دیدار با فعالان اقتصادی و تولید کنندگان آذربایجان‌غربی با تاکید بر اینکه صنعت مرغداری در کشور اهمیت بسیار بالا و استراتژیکی دارد، اظهار داشت: طبق اظهار نظر کارشناسان مرغ سلامت از نظر سلامت کیفیت بالایی در مقایسه با قطعه‌های وارداتی دارد که تا سال آینده به امید خداوند و تلاش مسوولان مربوطه در این راستا به خودکفایی خواهیم رسید.

وی با اعلام اینکه نزدیک به ۹۰ درصد نهاده‌های دامی در کشور از طریق واردات تامین می‌شود، بیان کرد: وقتی در کشور زیرساخت اولیه و نعمت‌های خدادادی برای تولید وجود دارد چرا باید دست رو دست گذاشت و چشم به خارج از کشور دوخت؟

رییس سازمان بازرسی کل کشور رکن اساسی توسعه را اراده و عزم جدی عنوان و بیان کرد: این امر همکاری، همدلی و اقدام جهادی در عرصه‌های مختلف کشور را می‌طلبد.

وی با بیان اینکه تولیدکنندگان از سوی قوه قضاییه حمایت میدانی، علمیاتی و حقوقی می‌شوند، تصریح کرد: تمام تلاش خود را برای تحقق منویات رهبر معظم انقلاب در بحث اقتصاد مقاومتی و جهش تولید به کار گرفته‌ایم.

درویشیان لازمه اشتغال و کاهش نرخ بیکاری را افزایش تولید دانست و اظهار داشت: امروز چالش جدی ما در کشور بحث اشتغال است؛ باید اذعان کنیم که بیکاری منجر به بسیاری از ناهنجاری‌های اجتماعی، اخلاقی، فرهنگی و حتی امنیتی می‌شود و دشمنان نظام اسلامی را نسبت به آسیب زدن به امت اسلامی جسور تر می‌کند.

وی با بیان اینکه تشکیل کارگروه رفع موانع تولید با حضور سه قوه کشور از رهنمودهای مقام معظم رهبری بود، ادامه داد: در همین راستا کمیسیون مشترکی بین مجلس و قوه قضاییه تشکیل شده تا خلاء‌های قانونی تولید شناسایی و رفع شود.

رییس سازمان بازرسی کل کشور با تاکید بر اینکه در حمایت از بخش تولید نباید کوتاهی کرد، افزود: گاهی می‌شود یک قانون به گونه‌ای تفسیر شود که مشکل یک واحد تولیدی در اجرای آن رفع شود.

وی با انتقاد از نحوه تملک واحدهای تولیدی بدهکار توسط بانک‌ها، اذعان کرد: واحدی که در تملک بانک است یا باید توسط صاحب آن یا توسط خود بانک فعال شود چرا که تعطیلی آن به دلیل بدهی هیچ توجیهی ندارد؛ البته خود بانک‌ها نیز می‌دانند که در اداره واحدهای تولیدی توانایی لازمی ندارند پس بهتر است که به جای تعطیلی واحد مربوطه در تلاش برای تسهیل کننده ارائه خدمات به آنان باشند.

درویشیان با بیان اینکه باید از خصوصی سازی در کشور حمایت کرد، گفت: دولت باید به جز مواردی که به مباحث امنیتی نیز مربوط می‌شود در حوزه اقتصادی نقش ناظر و تسهیل‌گر داشته باشد.

وی ادامه داد: تاکید ما بر این است که در واگذاری به بخش خصوصی باید الزامات قانونی همچون اهلیت و صلاحیت طرف مقابل سنجیده شده و برخی پارامترهای توسعه واحد مربوطه لحاظ شود.

رییس سازمان بازرسی کل کشور از مدیران خواست تا در تصمیمات خود در راستای توسعه کشور جسورتر و ریسک پذیرتر باشند و اهلام کرد: در همین راستا سازمان بازرسی آمادگی کامل برای طی این روند و هماهنگی‌های لازم را دارد ولی متاسفانه برخی از مدیران به بهانه نظارت اقدام به کم کاری و تنبلی می‌کنند.

وی فساد را یکی از عوامل عقب ماندگی دانست و ادامه داد: در مبارزه با فساد با احدی تعارف نداریم و در همین راستا اگر مشاهده شود که برخی افراد تسهیلات بانکی دریافت شده را به جای سرمایه گذاری در تولید در بخش دیگری هزینه می‌کنند به شدت برخورد خواهد شد.

درویشیان در خصوص پتانسیل‌های ویژه اقتصادی آذربایجان‌غربی نیز گفت: این استان مستعد رشد است؛ در بازدید از پارک علم و فن آوری آذربایجان‌غربی به وجود جوانانی که با تولیدات خود کشور را از واردات بی نیاز و به خودکفایی می‌رسانند، افتخار کردم؛ آذربایجان‌غربی دیار شهدایی همچون باکری‌هاست که امنیت موجود در کشور مدیون این عزیزان است که باید حافظ خوبی برای میراث گرانقدر آنان بود.

وی با تاکید بر اینکه باید بر پرورش و بهره برداری از آرتمیا در این منطقه توجه ویژه‌ای شود، بیان کرد: افزایش تولید این محصول نه تنها مانع خروج ارز به ارزش چندین میلیون دلار از کشور خواهد شد بلکه می‌تواند نیاز بزرگی از جهان به آرتمیا را نیز تامین و برای کشور ارز آوری داشته باشد.

رییس سازمان بازرسی کل کشور در پایان به حمایت از بخش تولید و خدماتی متضرر از شیوع ویروس کرونا تاکید کرد.

انتهای پیام/

245943

مطالب مرتبط