به گزارش سایت خبری پرسون، حجتالاسلام علی ملانوری، دبیر اجرایی سومین همایش خیر ماندگار با اشاره به برگزاری این همایش اظهار کرد: تقویت و ارتقای جایگاه پژوهش نوآوری و تولید علم نافع در حوزه امر خیر، ایجاد فرصت تجمع و گفتوگوی دستاندرکاران، عالمان و اندیشمندان در حوزه امر خیر، زمینهسازی استقرار نظام جامع پژوهش و نوآوری در حوزه امر خیر، شناسایی قلمروهای نوین برزمین مانده برای گسترش امور خیر و نیکوکاری و هدایت فعالیتهای خیریه به امر دانشبنیان و ایجاد بسترهای لازم برای توسعه مطالعات تطبیقی امر خیر و افزایش همکاریهای بینالمللی از اهداف این همایش محسوب میشود.
دبیر اجرایی سومین همایش خیر ماندگار ادامه داد: ایجاد فرصت برای تولید الگوهای مؤثر حکمرانی امر خیر، تهدید پژوهشگران به پژوهش در حوزه حکمرانی امور خیر، زمینةسازی برای نزدیکتر شدن بازیگران حوزههای دولتی، خصوصی و مردمی، فرصتسازی برای گفتوگوی عالمانه و پژوهشگرانه درباره حکمرانی امور خیر، انتشار ایدههای نو در عرصه عمومی و جلب توجه اجتماعی و ارتقای دانش علاقهمندان به مباحث حکمرانی امور خیر از دستاوردهای مورد انتظار همایش محسوب میشود.
ملانوری ادامه داد: این همایش به مدت دو روز برگزار خواهد شد که مراسم افتتاحیه آن صبح امروز به صورت مجازی برگزار شده است و قرار است طی دو روز از زمان برگزاری همایش 7 پلن به نمایش گذاشته شود همچنین مراسم اختتامیه این همایش فردا برگزار خواهد شد.
وی درباره مهمترین چالش نیکوکاری در ایران خاطرنشان کرد: مهمترین چالش فقدان نظام جامعه مدیریت امور خیر است که این موضوع مشکلات عدیدهای را به وجود آورده است.
دبیر اجرایی سومین همایش ماندگار درباره راهکارها و راهبردهای برطرف کردن چالش اشاره شده گفت: این موضوع نیاز به قانون در مجلس و همچنین شبکهسازی فعالیتهای خیریهها دارد.