به گزارش سایت خبری پرسون از یزد، علیرضا رزم حسینی در ادامه سفر خود به استان یزد در مراسم افتتاح نیروگاه ۱۰ مگاواتی چادرملو در اردکان اظهار داشت: قانون آزادسازی معادن مدتها بود که اجرا نشده که با همراهی دولت و مجلس به زودی و ظرف چند هفته آینده اجرا می شود.
وی عنوان کرد: این قانون یک فرصت طلایی برای معدنکاران کشور است و سرمایه های جدیدی در حوزه معادن صورت خواهد گرفت البته شاید مخالفت هایی و شاید پارتی بازی هایی در این زمینه وجود داشته باشد اما مقاومت کرده و قانون را اجرایی می کنیم.
رزم حسینی با اشاره به وضعیت معیشتی و فشارهای اقتصادی بین المللی گفت: وزارت صنعت و مجموعه دولت با توجه به بضاعتی که دارند در زمینه فراوانی کالا حرکت کرده اند و امروز کالاها در گمرکات ما با کمترین ماندگاری آزادسازی می شوند.
وزیر صمت بیان کرد: روان سازی اقتصاد وارداتی از برنامه های وزارت صمت است و دولت مذاکراتی در این زمینه انجام داده و صادرکنندگان ما متعهد و انسانهای شریفی هستند و به زودی مشکلات آنها نیز برطرف خواهد شد.
رزم حسینی در بخش دیگری از سخنان خود، استان یزد را استانی توسعه یافته خواند و گفت: این استان به زودی به استان صنعتی کشور تبدیل خواهد شد و یکی از مهمترین اقدامات نظام جمهوری اسلامی و بعد از انقلاب، انتقال آب از خلیج فارس به فلات مرکزی ایران بود.
وی ادامه داد: این طرح یکی از طرح های ناباورانه بود که اوایل با دید تمسخر به آن نگاه می کردند و حتی برخی مانع اجرا این طرح می شدند اما امروز با همراهی افراد خلاق و بزرگان، بخشی از این امر محقق شده و امروز دیگر صحبت از خط دوم و سوم انتقال آب از خلیج فارس به فلات مرکزی ایران است.
وزیر صمت عنوان کرد: این خط ۸۲۰ کیلومتر طول دارد و برای ۱۶ هزار نفر به طور مستقیم اشتغال ایجاد کرده که امیدواریم این پروژه قبل از پایان سال جاری به شهرستان اردکان و به مجتمع چادرملو برسد.
وی، معادن را ابزار توسعه و آبادانی هر کشوری دانست و گفت: ایران کشوری نفت خیز است اما معدن خیز نیز هست اما کمترین حرکت را در حوزه اکتشافات معدنی کشور داشتیم که در این دولت و دولت بعدی به سمت اکتشافات جدید معدنی حرکت می کنیم و توسعه صنایع معدنی را انجام خواهیم داد.
در این مراسم نیروگاه خورشیدی شهید فخری زاده چادرملو در اردکان با سرمایه گذاری هزار و ۶۵۰ میلیارد ریال افتتاح شد.
ظرفیت این نیروگاه ۱۰ مگاوات از نوع ردیاب تک محوره است و سالانه ۲۶ میلیون کیلووات ساعت برق تولید می کند و در فضایی به وسعت ۳۰ هکتار راه اندازی شده است.
انتهای پیام/
حیران_استان یزد