رشد شارپی رمزارزها در سال ۲۰۲۱

بیت‌کوین در حالی به کانال ۵۰ هزار دلاری نزدیک می‌‌شود که برخی تحلیل‌گران برای آن اهداف قیمتی ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار دلاری را پیش‌بینی می‌کنند. رمزارزهای دیگر، حتی آنهایی که بازار کمتر شناخته شده‌ای دارند نیز رشد شارپی را تجربه کرده‌اند. کارشناسان هشدار می‌دهند این شرایط نباید افراد را وسوسه کند که بدون مطالعه، وارد بازار رمزارزها شوند.

به گزارش سایت خبری پرسون، بازار بیت‌کوین این روزها حال خوشی دارد. با همه بالا و پایین‌هایی که در روزهای اخیر تجربه کرده است، طرفداران آن احتمالا از روند قیمتی نخستین رمزارز دنیا راضی هستند. بعضی هم البته به تازگی و به دنبال همین روند صعودی، برای سرمایه‌گذاری در این بازار مشتاق شده‌اند.

در چند هفته گذشته، حمایت ایلان ماسک، چهره جنجالی و شناخته شده دنیای فناوری از بیت‌کوین بر هیجان این بازار افزوده است. البته او از دوج‌کوین نیز حمایت کرد؛ رمزارزی که حتی ارائه‌کنندگان آن هم چندان جدی‌اش نمی‌گیرند.

جز برخی از رمزارزهای شناخته شده از جمله اتریوم که این روزها روند صعودی دارد، بازیگران کمتر شناخته شده این بازار نیز رشدهای عجیب و غریبی را تجربه کرده‌اند.

البته همچنان بیشتر نگاه‌ها به سمت بیت‌کوین است که فاصله چندانی تا کانال ۵۰ هزار دلاری ندارد. هر چند برخی تحلیل‌گران معتقدند مهمانی این رمزارز رو به پایان است، اما برخی دیگر هم نسبت به آینده آن امیدوارند.

نرگس مرادآبادی، تحلیل‌گر بازار کریپتوکارنسی‌ها در گفتگو با تجارت‌نیوز می‌گوید: «قبل از حمایت ایلان ماسک نیز آینده رو به رشدی برای این رمزارز پیش‌بینی می‌شد و فعالان بازار، اهداف قیمتی بالاتری را برای آن متصور بودند و هستند. بیت‌کوین اهداف قیمتی ۱۰ تا ۲۰ هزار یا ۲۰ تا ۴۲ هزار دلار را بدون هیچ حمایتی طی کرد و اصلاح قابل توجهی نیز در این مراحل رخ نداد.»

اما آیا قیمت بیت‌کوین در آینده هم با همین شتاب، رشد می‌کند؟ مرادآبادی، تحلیل بلندمدت بازار بیت‌کوین در شرایط کنونی را کاری بسیار پیچیده‌ می‌داند و می‌گوید: قیمت این رمزارز ممکن است تحت تاثیر عوامل مختلفی قرار بگیرد اما بر اساس برخی تحلیل‌ها، بیت‌کوین می‌تواند تا پایان سال ۲۰۲۱، به اهداف قیمتی ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار دلار هم برسد.

به گفته او، اکنون شرایط بازار رمزارزها به گونه‌ای است که حتی کوین‌های بی‌ارزش نیز ممکن است تا پایان سال میلادی جاری و ابتدای ۲۰۲۲ رشدهای عجیب و غریبی را تجربه کنند؛ چراکه بخشی از سرمایه‌‌ای که با توجه به رشد بیت‌کوین وارد بازار می‌شود، به سمت رمزارزهای دیگر می‌رود.

این تحلیل‌گر بازار کریپتوکارنسی‌ها می‌گوید: درست است که دوج‌کوین با حمایت ایلان ماسک در روزهای اخیر رشد قابل توجهی داشته است اما ارزهای دیگری هم وجود دارند که بدون هیچ حمایتی، رشد شارپی داشته‌اند.

مرادآبادی می‌گوید: این شرایط ممکن است برخی افراد را وسوسه‌ ‌کند به صورت هیجانی وارد این بازار شوند، اما سرمایه‌گذاری روی رمزارزها به ویژه در مرحله انتخاب کوین نیاز به کسب آگاهی و بررسی دارد.

او می‌افزاید: ایلان ماسک شخصیت‌ تاثیرگذاری در دنیای فناوری است و صفحه توئیتر او حدود ۴۶ میلیون دنبال‌کننده دارد. بنابراین طبیعی است که جهت‌گیری چنین شخصیتی، روی بازار رمزارزها تاثیر کوتاه‌مدتی بگذارد، اما صرف حمایت فردی مانند ماسک، نباید انگیزه‌ای برای ورود به بازار رمزارزها، انتخاب بیت‌کوین یا هر رمزارز دیگری باشد

به گفته مرادآبادی، اکنون حدود هشت هزار رمزارز در دنیا وجود دارد که اندازه بازار برخی بزرگتر و برخی کوچکتر است؛ انتخاب هر کدام از آنها بدون بررسی و مطالعه صحیح نیست.

این تحلیل‌گر بازار کریپتوکارنسی‌ها توصیه می‌کند: بهتر است افراد سبدی از رمزارزها را برای سرمایه‌گذاری انتخاب کنند و همه پول خود را به سمت یک رمزارز خاص نبرند.

به گفته او بازار رمزارز جوان و رو به رشد است و در بلندمدت روند صعودی دارد اما افراد باید برای ورود به این بازار، از متخصصان و افراد فعال و با تجربه مشورت بگیرند.

232419

مطالب مرتبط

سازمان آگهی های پرسون