به گزارش سایت خبری پرسون آذربایجان غربی، رضا یوسفیرضایی، با بیان اینکه در حال حاضر ۷ میلیون واحد دامی سبک و سنگین در استان وجود دارد، اظهار داشت: استان با تولید سالانه ۴۷ هزار تن گوشت قرمز رتبه پنج و قطب تولید این محصول در کشور به شمار میرود.
وی نیاز سالانه استان به گوشت قرمز را ۳۹ هزار و ۳۶۰ تن عنوان و اضافه کرد: از ۴۷ هزار تن گوشت قرمز تولیدی استان ۱۶.۴۱ درصد به عنوان گوشت مازاد بر تولید به سایر استانهای کشور صادر می شود.
یوسفی رضایی با بیان اینکه آذربایجانغربی ۳.۷ درصد از تولیدات دامی کشور را تولید میکند، بیان کرد: هم اکنون ۱۳۰ هزار نفر در بخش صنعت دام شامل دامداری، مرغداری و زنبورستانهای استان مشغول به فعالیت هستند.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجانغربی همچنین با اشاره به تولید سالانه ۳۹۳ هزار تن شیر در استان عنوان کرد: استان در زمینه تولید شیر رتبه هشت کشور را به خود اختصاص داده و نیاز سالانه استان ۳۶۰ هزار تن شیر است و مابقی شیر مازاد به سایر استانها ارسال میشود.
یوسفی رضایی با اشاره به توسعه دامداری صنعتی با استفاده از شیوهها و تکنولوژیهای روز دنیا، یادآور شد: ایجاد و راهاندازی دامداریهای بزرگمقیاس از جمله دو واحد گاو شیری هرکدام پنج هزار راسی و یک واحد ۲ هزار راسی و یک واحد ۵۰ هزار راسی دام سبک با مشارکت سرمایهگذار داخلی و خارجی جزو برنامههای معاونت بهبود تولیدات دامی در سطح استان است.
انتهای پیام/