به گزارش سایت خبری پرسون؛ عباس زارعی سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان اظهار کرد: ۸۰ درصد دام سبک و ۵۰ درصد دام سنگین مورد نیاز استان از استانهای دیگر تامین میشود.
وی با بیان اینکه نوسانات قیمت دام و گوشت قرمز در کشتارگاههای سراسر کشور یکی از دلایل افزایش قیمت است، اظهار کرد: بر اساس مصوبهای، ورود دام زنده به استانهای جنوبی ممنوع است و گوشت از کشتارگاهها تامین میشود.
سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهادکشاورزی هرمزگان با بیان اینکه نیاز استان به گوشت قرمز روزانه ۴۷ تن است، خاطرنشان کرد: ۱۴۵ واحد عرضه گوشت قرمز در هرمزگان فعالیت میکنند.
منبع: ایسنا