به گزارش سایت خبری پرسون از فارس، کارشناس مسؤول جهاد کشاورزی ارسنجان در این باره بیان کرد: استفاده از پسماندهای کشاورزی و ماهیت اشتغالزایی در پرورش قارچ و مزیت نسبی آن درمقایسه با دیگر محصولات کشاورزی، باعث شده که استقبال از پرورش قارچ همواره رو به افزایش باشد؛ چرا که برای این فعالیت کشاورزی نیازمند تهیه زمین وسیع نخواهیم بود و کشت آن به صورت طبقاتی قابل انجام است. همچنین برگشت زودهنگام سرمایه از دیگر امتیازات این کار است.
به گفته ملک حسینی، مطالب آموزشی ارائه شده در این دوره عبارت بودند از: آماده سازی سالنهای تولید و استفاده از تجهیزات و شرایط یک سالن استاندارد، ضدعفونی کردن محل پرورش با آجر فرمالین، فرمالین مایع و یا وایتکس، عملیات پس از ورود کمپوست به سالن، رعایت دما، رطوبت و تهویه در سالن، مراحل خاکدهی ،خراش دهی، شوکدهی، باردهی و برداشت، شناخت مهم ترین آفت و بیماریهای شایع و روش پیشگیری و مبارزه آنها عنوان شد.
وی خاطرنشان کرد: قارچ خوراکی، یک محصول زود بازده است که کشت آن به دلایلی نظیر شاخص اقتصادی، زیست محیطی، تغذیه ای و دارویی اهمیت زیادی پیدا کرده است.
به گزارش سایت خبری پرسون، دوره آموزشی مهارتی با عنوان پرورش قارچ دکمه ای به صورت مجازی با همکاری اداره فنی حرفه ای و مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ارسنجان با حضور 11 نفر از کارآموزان برگزار شد.