وزیر راه و شهرسازی:

تحریم ها برای حوزه ریلی پر برکت بود

اسلامی گفت: در صنعت ریل و تولید آن در شرایط خوبی به سر می بریم که این ها از برکت تحریم‌ها و مدیریت خوب برای استفاده از ظرفیت های این صنف است.

به گزارش سایت خبری پرسون، محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه مسیر بسیار پر قدرتی را در حوزه راه آهن شروع کرده ایم، اظهار کرد: وزارت راه و شهرسازی از ظرفیت دانش و تولید در حوزه خودش نهایت استفاده را کرده است. حوزه ریلی در گذشته یک دانش بی میل و کم اشتها بود که هم اکنون به یک سازمان و نهاد پر میل و پر اشتها تبدیل شده است که می‌تواند با کمک نیرو‌های انسانی به یک لوکوموتیو پرقدرت و پر دانش تبدیل شود.

اسلامی با بیان اینکه باید بتوانیم لوکوموتیو حمل ونقل را به حرکت پایدار و زایشی تبدیل کنیم، گفت: ما در زمره کشور‌های پیش‌رو قرار داریم، در سرزمینی پر از استعدادهای ناب قرار داریم که اگر در این زمینه خودکاری کنیم قطعا خداوند ما را نمی بخشد.


بیشتر بخوانید؛

وزیر راه و شهرسازی ۲۴ پروژه را در بندر چابهار افتتاح کرد


اسلامی بیان کرد: در گذشته از ظرفیت‌های خود استفاده نکرده‌ایم چراکه کارگاه‌های ما در آن زمان تنها کارگاه‌های مصرف کننده بود، اما هم اکنون آن‌ها را تبدیل به یک کارگاه‌های تولید کننده و مولد تبدیل کرده ایم، اما در شرایطی هستیم که از برکت تحریم‌ها و مدیریت خوب از ظرفیت‌های خود در حوزه تولید به کار گرفته ایم.

وزیر راه و شهرسازی بیان کرد: در اولین روز‌های دهه ۸۰ اقداماتی برای استفاده از ظرفیت های دانش بنیانی ریلی کشور آغاز شده و تا دیر نشده باید از ظرفیت‌های بیشتری استفاده کنیم. با این روند باید با پایه گذاری و سکو‌های پرتاب، تا سال ۱۴۰۰ به اهداف خود در این بخش(حمل و نقل ریلی) دست یابیم.

او با بیان اینکه سرمایه‌گذاری در نیروی انسانی را باید جدی بگیریم، افزود: امروز این سرمایه گذاری‌ها جواب داده است و در وزارت راه و شهرسازی و بخش راه آهن زود هنگام به دستاورد‌های خود رسیده ایم.

۴۵۰ هزار تن روغن خوراکی در بنادر کشور وجود دارد

محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی در جمع خبرنگاران در مراسم بهره برداری از هشتمین مرحله تولید واگن با بیان اینکه رسوب کالا در بنادر کشور ابعاد گوناگونی دارد، گفت: در بنادر ما حدود ۲۴۰ میلیون تن ظرفیت وجود دارد که با افتتاح پروژه‌های جدید توانستیم ۱۷۳ میلیون تن کالا را جا به جا کنیم که به طور میانگین ماهی ۱۵ میلیون تومان بار جابه‌جا شده است.

او ادامه داد: در بحث رسوب کالا امروز حدود ۱۳ میلیون بار وجود دارد که معادل ظرفیت یک ماه جا به جایی می شود.

اسلامی با بیان اینکه بخش عمده ای از رسوب کالا مربوط به روغن خوراکی است، گفت: چرا که با توجه به آنکه جایی برای نگهداری این روغن خوراکی در کشور وجود ندارد حدود ۴۵۰ هزار تن روغن در بنادر کشور وجود دارد.

او بیان کرد: بخش عمده ای از مشکلات عدم ترخیص کالا مربوط به مسائل مالی اعتباری اسنادی است که باید وزارت صنعت معدن تجارت و وزارت جهاد کشاورزی به عنوان متولی آنها را پیگیری کند.

این مقام مسئول بیان کرد: حدود ۴ میلیون تن موجودی کالای اساسی در بنادر کشور وجود دارد که بخشی از آنها در لنگرگاه های کشور و بخشی هم در حال تخلیه و بارگیری است.

وزیر راه وشهرسازی اظهار کرد: مسئولیت رسیدگی به رسوب کالای که هم اکنون در بنادر وجود دارد مربوط به وزارت راه وشهرسازی نیست و باید وزارت جهاد کشاورزی و وزارت صمت با به این مشکلات رسیدگی کند.

این عضو کابینه دوازدهم ادامه داد: بخشی از بار هم روی شناور است که به دلیل آماده نبودن اسناد و اعتبارات اسنادی کشتی پهلوگیری نمی‌کند، که باید وزارت صمت، وزارت جهاد و دیگر نهادهای متولی در اینباره پیگیری داشته باشند.

اسلامی اظهار کرد: در حال حاضر ۴ میلیون تن کالای اساسی در بنادر داریم که بخشی در انبار‌ها و بخشی هم در لنگرگاه در حال تخلیه و بارگیری است.

وزیر راه و شهرسازی افزود: آنچه که سازمان بنادر اعلام کرد این بود که برخی انبارهای ما که کالای اساسی در آن است، تکمیل شده است و باید سریع‌تر تخلیه شود که ضرورت دارد وزارت صمت در این حوزه پیگیری‌های لازم را داشته باشد البته طبق دستور رئیس‌جمهور از دو هفته گذشته، تخلیه انبارها سرعت گرفته است.

اسلامی همچنین درباره انتقال واگن پارس به شرکت مپنا، اظهار کرد: این موضوعی است که حدود ۵ سال از آن می‌گذرد مسائلی بین سازمان خصوصی‌سازی، ایمیدرو و وزارت دفاع وجود داشت و در شرایط کنونی به نقطه انتهایی رسیده است.

او توضیح داد: مقرر شد من نیز موضوع را پیگیری کنم تا تعیین تکلیف شود، کار در فرآیند حقوقی و مالی دنبال شده است و اینجانب هم تلاش می‌کنم موانع آن را دنبال کنم.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

221539

سازمان آگهی های پرسون