عارف:

حمایت از دانش‌بنیان‌ها فقط وظیفه دولت نیست

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر جایگاه راهبردی شرکت‌های دانش‌بنیان در پیشرفت کشور گفت: تولیدات این شرکت‌ها در لبه فناوری قرار دارد و کیفیت محصولات داخلی نه‌تنها کمتر از نمونه‌های خارجی نیست، بلکه در بسیاری موارد با قیمت مناسب‌تری عرضه می‌شود.
تصویر حمایت از دانش‌بنیان‌ها فقط وظیفه دولت نیست

به گزارش سایت خبری پُرسون، محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور، در حاشیه بازدید از سیزدهمین نمایشگاه تجهیزات، مواد آزمایشگاهی و تست و آزمون پیشرفته «ایران‌ساخت» در جمع خبرنگاران، ضمن تبریک هفته پژوهش به پژوهشگران، محققان و اساتید دانشگاهی، اظهار کرد: دغدغه اصلی جامعه علمی کشور، تعالی علمی و گسترش مرزهای دانش است و خوشبختانه پیشرفت در حوزه فناوری‌های نوظهور در اسناد بالادستی کشور از جمله سند چشم‌انداز ۲۰ ساله پیش‌بینی شده و کشور نیز روند رو به رشدی را در این مسیر طی کرده است.

وی با اشاره به دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان افزود: ایران در زمینه تولیدات دانش‌بنیان پیشرفت‌های قابل توجهی داشته و محصولات این شرکت‌ها امروز در لبه فناوری قرار دارند. این دستاوردها حاصل تلاش دانشگاه‌ها، مراکز پژوهشی و شرکت‌های نوآور است که توانسته‌اند نیازهای راهبردی کشور را پاسخ دهند.

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر لزوم حمایت همه‌جانبه از شرکت‌های دانش‌بنیان تصریح کرد: حمایت از این شرکت‌ها نباید تنها به دولت محدود شود. مصرف‌کنندگان، صنایع بزرگ و کارگاه‌های تولیدی نیز باید برای تأمین نیازهای خود نگاه ویژه‌ای به تولیدات داخلی داشته باشند، چرا که کیفیت محصولات دانش‌بنیان ایرانی به هیچ‌وجه کمتر از نمونه‌های خوب خارجی نیست و در بسیاری موارد با قیمت مناسب‌تری در اختیار مصرف‌کننده قرار می‌گیرد.

عارف با ابراز امیدواری نسبت به افزایش اثرگذاری این دستاوردها در زندگی مردم گفت: امیدواریم به تدریج دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان افزایش یابد تا مردم کشورمان نتایج این پیشرفت‌ها را در زندگی روزمره و سفره‌های خود به‌طور ملموس احساس کنند.

وی با اشاره به دغدغه‌های فعالان این حوزه خاطرنشان کرد: وظیفه دولت رسیدگی به مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان است. در جریان بازدید از نمایشگاه، مهم‌ترین دغدغه مدیران شرکت‌ها موضوع بوروکراسی و همچنین کم‌توجهی به تولیدات داخلی بود. مصرف‌کننده به دنبال اطمینان از کیفیت کالا است و دولت باید این اطمینان را ایجاد کند که در صورت بروز مشکل، هزینه‌ای به مصرف‌کننده تحمیل نشود.

معاون اول رئیس‌جمهور در پایان با تأکید بر نقش دانشگاه‌ها در حل مسائل کشور گفت: بخش‌های صنعتی، دفاعی و سایر حوزه‌ها باید نیازهای خود را به‌صورت شفاف مطرح کنند و دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی نیز در جهت پاسخگویی به این نیازها حرکت کنند. این مسیر باید به‌طور مستمر پیگیری شود تا در عمل شاهد حل مسائل کشور از طریق ظرفیت‌های علمی و دانشگاهی باشیم.

منبع: ایسنا

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1117248

مطالب مرتبط

سازمان آگهی های پُرسون