آنفلوآنزا در هرمزگان ۵ قربانی گرفت

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از ثبت پنجمین مورد فوت قطعی ناشی از آنفلوآنزا در استان خبر داد و اعلام کرد که اگرچه روند ابتلا در روزهای اخیر اندکی کاهشی شده، اما همچنان خطر تداوم شیوع بیماری در هفته‌های آینده وجود دارد.
تصویر آنفلوآنزا در هرمزگان ۵ قربانی گرفت

به گزارش سایت خبری پُرسون، پژمان شاهرخی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان، با اشاره به آخرین وضعیت شیوع آنفلوآنزا در استان اعلام کرد که شمار جان‌باختگان این بیماری به پنج نفر افزایش یافته و پنجمین مورد فوت به‌صورت قطعی به ثبت رسیده است.

به گفته وی، به‌جز نخستین فوتی که ۲۶ سال سن داشته، سایر جان‌باختگان در گروه‌های سنی بالا قرار داشته‌اند؛ موضوعی که نشان‌دهنده آسیب‌پذیری بیشتر سالمندان در برابر این بیماری است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به پراکندگی جغرافیایی موارد فوت‌شده افزود: این موارد از شهرستان‌های حاجی‌آباد، بندرعباس، رودان و پارسیان گزارش شده است.

شاهرخی با ارائه آماری از وضعیت بستری‌ها در استان گفت: در حال حاضر ۲۶۴ بیمار مبتلا به آنفلوآنزا در بیمارستان‌های هرمزگان بستری هستند. وی با بیان اینکه بیشترین میزان ابتلا در میان کودکان مشاهده می‌شود، تصریح کرد: بیش از ۷۰ درصد نمونه‌های آزمایشگاهی اخذشده از کودکان، نتیجه مثبت داشته است.

وی همچنین به وضعیت ابتلا در میان سالمندان اشاره کرد و افزود: در این گروه سنی نیز حدود نیمی از نمونه‌های آزمایشگاهی، مثبت گزارش شده که ضرورت توجه ویژه به مراقبت از افراد پرخطر را دوچندان می‌کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در پایان با اشاره به روند کلی بیماری در استان خاطرنشان کرد: تعداد بیماران بستری نسبت به هفته گذشته اندکی کاهش یافته و روند ابتلا تا حدی کاهشی شده است، اما همچنان احتمال درگیری و تداوم شیوع بیماری تا دو هفته آینده در استان وجود دارد و رعایت نکات بهداشتی ضروری است.

منبع: تسنیم

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1116924

مطالب مرتبط

سازمان آگهی های پُرسون