هشدار وزارت بهداشت:

آنفلوآنزا در کمین کودکان و دانش‌آموزان است

معاون بهداشت وزارت بهداشت هشدار داد که موج آنفلوآنزا در کشور همچنان در حال افزایش است و پیش‌بینی می‌شود تا یک تا دو ماه آینده ادامه داشته باشد. بیشترین شیوع در میان کودکان و دانش‌آموزان گزارش شده و استفاده از ماسک، رعایت پروتکل‌های بهداشتی و پرهیز از مصرف خودسرانه آنتی‌بیوتیک، مهم‌ترین راه‌های پیشگیری است.
تصویر آنفلوآنزا در کمین کودکان و دانش‌آموزان است

به گزارش سایت خبری پُرسون، علیرضا رئیسی، معاون بهداشت وزارت بهداشت، گفت: تغییرات آب‌وهوایی، سردی هوا و کم‌بارشی باعث افزایش بیماری‌های تنفسی شده است و دانشگاه‌های علوم پزشکی هشدارهای لازم را دریافت کرده‌اند.

بیشترین شیوع در کودکان و دانش‌آموزان

رئیسی تأکید کرد: بیشترین موارد ابتلا مربوط به سنین مدرسه است و خانواده‌ها باید از فرستادن فرزندان با علائم بیماری به مدرسه خودداری کنند تا از تعطیلی کلاس‌ها جلوگیری شود.

پرهیز از خوددرمانی با آنتی‌بیوتیک

وی تأکید کرد که آنتی‌بیوتیک در درمان آنفلوآنزا نقشی ندارد و تنها باید با تجویز پزشک مصرف شود. استراحت، ماندن در منزل، مصرف مایعات و جلوگیری از انتقال بیماری مهم‌ترین اقدامات دوران ابتلا هستند.

اقدامات پیشگیری مؤثر

استفاده از ماسک

شستشوی مداوم دست‌ها

پرهیز از حضور طولانی در تجمعات

تزریق واکسن برای کاهش شدت بیماری

استان‌های درگیر و پیش‌بینی آینده

استان‌های سرد و خشک بیشترین مبتلایان را دارند

در استان قم، ۳۰ تا ۴۰ درصد مراجعه‌کنندگان با علائم تنفسی تست مثبت آنفلوآنزا داشته‌اند

پایان موج دقیق نیست، اما انتظار می‌رود تا اواخر بهمن و اسفند میزان ابتلا کاهش یابد

منبع: آخرین خبر

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1094574

سازمان آگهی های پُرسون