از نرخ سوم بنزین رونمایی شد/قیمت بنزین با کارت جایگاه به این رقم می‌رسد

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: دولت برای مدیریت مصرف، پیشنهاد سه‌نرخی شدن بنزین را ارائه کرده و وزارت نفت نیز برای مصرف مازاد، نرخ ۵ هزار تومان را در نظر گرفته است.
تصویر از نرخ سوم بنزین رونمایی شد/قیمت بنزین با کارت جایگاه به این رقم می‌رسد

به گزارش سایت خبری پُرسون، محسن زنگنه، عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس، اظهار داشت: دولت در جلسه‌ای که در مجلس برگزار شد، برنامه‌ای را ارائه کرد تا استفاده بیش از حد مردم از کارت‌های جایگاه سوخت مدیریت شود.

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت: او تأکید کرد: بر این اساس، افزایش قیمت سوخت در کارت جایگاه‌های سوخت مطرح شده است؛ به‌طوری‌که قیمت سوخت در کارت جایگاه‌ها به ۵ تا ۶ هزار تومان برسد که البته رقم ۵ هزار تومان بیشتر مورد بحث است.

وی یادآور شد: سهمیه ۶۰ لیتر بنزین ۱۵۰۰ تومانی و ۱۰۰ لیتر بنزین ۳۰۰۰ تومانی همچنان در کارت‌های سوخت افراد باقی خواهد ماند.

اما در صورتی‌ که افراد بخواهند از کارت سوخت جایگاه‌ها استفاده کنند، باید قیمت بالاتری بپردازند که فعلاً پیشنهاد وزارت نفت برای این نرخ، ۵۰۰۰ تومان است.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1093508

سازمان آگهی های پُرسون