تربت حیدریه، خاستگاه طلای سرخ جهان / تولید نیمی از زعفران دنیا در این شهرستان

مدیر جهاد کشاورزی تربت حیدریه گفت: این شهرستان با ۹۴۰۰ هکتار سطح زیرکشت زعفران، سالانه حدود ۵۰ درصد از زعفران ایران و جهان را تولید می‌کند. به گفته او، تربت حیدریه با برخورداری از اقلیم مناسب و کیفیت بالای محصول، به عنوان خاستگاه اصلی طلای سرخ، نقش مهمی در صادرات و برند ملی زعفران دارد.
تصویر تربت حیدریه، خاستگاه طلای سرخ جهان / تولید نیمی از زعفران دنیا در این شهرستان

به گزارش سایت خبری پُرسون، از مشهد مقدس؛ علی قادری ظهر شنبه در دومین کاروان ترویجی زعفران که همزمان با روز ملی زعفران برگزار شد، اظهار کرد: شهرستان تربت حیدریه با ۹۴۰۰ هکتار سطح زیرکشت، حدود ۵۰ درصد از زعفران ایران و جهان را تولید می‌کند. این در حالی است که ایران به تنهایی بیش از ۹۴ درصد از تولید جهانی زعفران را در اختیار دارد.

وی با اشاره به اهمیت برگزاری کاروان‌های ترویجی در معرفی ظرفیت‌های زعفران گفت: فرهنگ‌سازی و نهادینه کردن مصرف زعفران، انتقال یافته‌های علمی و تحقیقاتی و همچنین توسعه گردشگری کشاورزی در مزارع زعفران از اهداف اصلی این برنامه است.

قادری افزود: این رویداد فرصتی را برای علاقه‌مندان و گردشگران فراهم کرد تا از نزدیک با فرآیند کشت و برداشت گل زعفران آشنا شوند و از بازار گل زعفران، پژوهشکده ملی زعفران و نمایشگاه‌های محلی در مجموعه تاریخی قطب‌الدین حیدر بازدید کنند.

مدیر جهاد کشاورزی تربت حیدریه در پایان تأکید کرد: زعفران تولیدی این منطقه از نظر عطر، رنگ و ماده مؤثره دارای کیفیتی ممتاز است و همین ویژگی‌ها موجب شده تربت حیدریه به عنوان خاستگاه اصلی طلای سرخ در کشور و جهان شناخته شود.

منبع: مهر

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1091112

سازمان آگهی های پُرسون