آزمون استخدامی سازمان محیط‌زیست برگزار شد

رییس مرکز توسعه منابع انسانی و پشتیبانی سازمان حفاظت محیط‌زیست از برگزاری آزمون استخدامی برای ۲۰۰ نفر خبر داد و اعلام کرد که برنامه‌ریزی برای جذب ۸۰۰ نفر نیروی متخصص دیگر نیز در دستور کار قرار دارد.
تصویر آزمون استخدامی سازمان محیط‌زیست برگزار شد

به گزارش سایت خبری پُرسون، حسین وزیری، رییس مرکز توسعه منابع انسانی و پشتیبانی سازمان حفاظت محیط‌زیست، گفت: 130 نفر از افراد استخدام شده به عنوان محیط‌بان و ۷۰ نفر به عنوان نیروی کارشناس فعالیت خواهند کرد و همگی در ادارات کل استان‌ها مشغول به کار خواهند شد.

فرآیند ارزیابی و مصاحبه

وی با اشاره به اهمیت نیروی انسانی متخصص در پیشبرد اهداف سازمان افزود: بررسی مدارک این افراد در استان‌ها در حال انجام است و پس از اتمام این مرحله، فرآیند مصاحبه و ارزیابی تکمیلی آغاز خواهد شد.

برنامه جذب ۸۰۰ نفر دیگر

وزیری تاکید کرد: جذب نیروها به صورت پیمانی خواهد بود و سهمیه جذب ۸۰۰ نفر دیگر دریافت شده است. فهرست پست‌های بلاتصدی در حال تهیه و به‌روزرسانی است و به زودی برای اجرا به سازمان اداری استخدامی ارسال خواهد شد تا بخشی از نیاز سازمان در تامین نیروی انسانی برطرف شود.

منبع: اقتصاد آنلاین

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1079770

سازمان آگهی های پُرسون