ممنوعیت حفاری در خیابان‌های اصلی گلبهار به مدت چهار سال

شهردار گلبهار اعلام کرد هرگونه حفاری و کنده‌کاری در خیابان‌های اصلی این شهر تا چهار سال آینده ممنوع است و تخلفات احتمالی با برخورد قانونی مواجه خواهد شد.
تصویر ممنوعیت حفاری در خیابان‌های اصلی گلبهار به مدت چهار سال

به گزارش سایت خبری پُرسون، از مشهد مقدس؛ حمید انصاری‌فرد اظهار داشت: دستگاه‌های خدمات‌رسان شامل برق، آب، گاز و مخابرات در خیابان‌هایی که عملیات روکش آسفالت و خط‌کشی انجام شده است، حق حفاری ندارند و در صورت مشاهده، اقدام قانونی صورت می‌گیرد.

وی تاکید کرد: هیچ مجوزی برای حفاری از سوی ادارات و پیمانکاران صادر نخواهد شد و این تصمیم به دنبال درخواست‌های مکرر شهروندان برای جلوگیری از دوباره‌کاری و اتلاف منابع عمومی اتخاذ شده است.

شهردار گلبهار با اشاره به لزوم رعایت برنامه‌های زمان‌بندی‌شده تصریح کرد: در صورت بی‌توجهی دستگاه‌های خدمات‌رسان، جبران خسارت ناشی از تخریب معابر و هزینه‌های سنگین بازسازی بر عهده همان دستگاه‌ها خواهد بود.

انصاری‌فرد افزود: در خصوص خیابان‌هایی که هنوز روکش آسفالت نشده، استعلام‌های لازم از دستگاه‌های خدمات‌رسان در حال انجام است و پس از آن دیگر امکان شکافی و حفاری وجود نخواهد داشت.

وی یادآور شد: در طرح بهسازی معابر گلبهار، حدود ۵۰ هزار مترمربع از سطح شهر آسفالت شده و بیش از ۱۵۰ میلیارد ریال برای این پروژه هزینه شده است.

منبع: فارس خراسان رضوی

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید:

1047942

سازمان آگهی های پُرسون