رضاخواه:

درخواست برنامه جدید از کاندیداهای1400 / حکمرانی کشور نیاز به یک تغییر جدی دارد

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بر ضرورت ارائه‌ی برنامه مدون از سوی کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری آینده برای اداره کشور و خصوصا اصلاحات اقتصادی تاکید کرد.

به گزارش پرسون؛ مجتبی رضاخواه اظهار کرد: من معتقد هستم نوع مدیریت و حکمرانی کشور نیاز به یک اصلاح و تغییر جدی دارد دلیل‌اش این است که دو رییس جمهور به صورت جدی با تحریم‌های نفتی درگیر شدند و این نشان می‌دهد وقتی رویکرد و استراتژی‌های مختلف برای حل مشکل تحریم نفتی موثر واقع نشده باید بپذیریم که کاهش درآمدهای نفتی یک واقعیت است لذا رییس جمهور بعدی برای مدلی برای حکمرانی کشور داشته باشد که با دوره‌های گذشته متفاوت باشد.

این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی ادامه داد: ما باید این واقعیت را بپذیریم که در فروش نفت دچار مشکل هستیم و اقتصاد کشور باید بدون اتکاء به نفت بچرخد. چالش آینده ما این نیست که آیا می‌توانیم از طریق بهبود سیاست خارجی تحریم را حل کنیم یا نه بلکه چالش اصلی این است که بپذیریم با تحریم‌های ظالمانه مواجهیم و ببینیم با چه رویکردی می‌توان اقتصاد کشور را در مسیر توسعه و رشد قرار داد.

رضاخواه اصلاح ساختار اقتصادی کشور را رویکرد اصلی در انتخابات ۱۴۰۰ عنوان و خاطر نشان کرد: این امر نیازمند ارائه یک مدل است کسی که می‌خواهد وارد عرصه انتخابات ریاست جمهوری شود باید بگوید که چه‌طور می‌خواهد اقتصاد کشور را اداره کند.

وی ادامه داد: ما شاهد این بودیم که بعد از خروج آمریکا از برجام و تحریم‌هایی که اعمال شد یعنی تقریبا از ابتدای سال ۱۳۹۷ به بعد نرخ دلار رشد ۸ – ۹ برابری داشته این امر نشان می‌دهد دولت فعلی در پاسخ به این چالش دچار مشکل بوده بنابراین دولت بعدی اگر می‌خواهد اقتصاد کشور را بچرخاند باید مدلی برای اداره اقتصاد داشته باشد. البته این‌که نفت از چرخه اقتصاد و یا حداقل هزینه جاری خارج شود ممکن است در کوتاه مدت آثار منفی داشته باشد اما اگر شخص مدیر و مدبری این برنامه را پیش ببرد، به سود کشور خواهد بود.

رضاخواه همچنین خاطر نشان کرد: از دوره‌ای که قهرمانی بیاید و شرایط کشور را بهبود ببخشد گذشته‌ایم دیگر دوره قهرمان‌محوری تمام شده است. بررسی توانایی یک فرد دیگر محک خوبی به حساب نمی‌آید یکی از دلایل عدم اداره بهینه کشور طی سال‌های گذشته این بوده که بعضا تیم‌های دولت با یکدیگر اتفاق نظر نداشتند بنابراین اولا این کار، کار یک نفر نیست و ثانیا هماهنگی اجزای مختلف را می‌طلبد.

این نماینده اصولگرای مجلس شورای اسلامی همچنین تصریح کرد: کسی که وارد عرصه انتخابات ریاست جمهوری می‌شود باید برنامه مدون و جدیدی برای حکمرانی و همچنین اقتصاد کشور داشته باشد و تیم همراه خود را به طور قابل قبولی ارائه کند مجموعه‌ای که باید مورد ارزیابی مردم قرار گیرد.

وی در پایان یادآور شد: تجربه انتخاب‌های ادوار مختلف نشان می‌دهد در همین دوره از انتخابات هم ممکن است اتفاق خارق‌العاده‌ای بیفتد و شخصیت جدیدی وارد عرصه شود که همین الان هم مطرح نباشد. مردم ایران در انتخابات گذشته خیلی براساس سوابق و تجربیات رای ندادند بلکه به این نگاه کردند که چه کسی خواسته‌ها و مطالبات آنها را حداقل در حرف‌هایش انعکاس می‌دهد.

207526

سازمان آگهی های پرسون