به گزارش سایت خبری پرسون، علی صالح آبادی در مراسم افتتاح اولین نمایشگاه مجازی دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار استان یزد که به میزبانی استانداری یزد و با حضور استاندار، مدیر سازمان منطقه ویژه علم و فناوری یزد، رئیس اتاق بازرگانی و جمعی از مدیران این استان و شرکت های دانش بنیان برگزار شد، افزود: 3700 میلیارد ریال تسهیلات در سال گذشته به شرکت های دانش بنیان پرداخت شده که از این میزان شرکت های دانش بنیان استان یزد بالغ بر 720 میلیارد ریال، معادل 20 درصد از این تسهیلات را جذب کرده اند.
وی با بیان اینکه حمایت از شرکت های دانش بنیان کشور جزو رسالت های اصلی بانک توسعه صادرات است، افزود: 4000 میلیارد ریال تسهیلات با نرخ سود 12 درصد برای حمایت از شرکت های دانش بنیان در کشور در نظر گرفته شده که در مقایسه با نرخ تسهیلات معمول در بانک های کشور( 18 درصد) تسهیلات بسیار مناسبی تلقی می شود.
صالح آبادی ضمن تقدیرازعملکرد شرکت های دانش بنیان استان یزد و نیز مدیریت شعبه یزد بانک توسعه صادرات در جذب مشتریان دانش بنیان، اظهار داشت: تسهیلات سرمایه در گردش برای شرکت های دانش بنیان در دوره های بازپرداخت دو ساله و برای طرح های این حوزه با دوره بازپرداخت هفت ساله اعطا می شود.
مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران گفت: از آنجاییکه اعتبارسنجی شرکت های دانش بنیان با سایر بنگاه های اقتصادی متفاوت است، قراردادی با "شرکت اعتبارسنجی اعتماد" منعقد کرده ایم که ارزیابی متناسب با این شرکت ها را انجام دهد؛ به این ترتیب چالش اعتبارسنجی این شرکت ها برای دریافت تسهیلات رفع می شود.
بیشتر بخوانید:
به روز رسانی نسخه جدید سامانه همراه بانک توسعه صادرات ویژه نسخه IOS
ایجاد بیش از 6000 فرصت شغلی توسط بانک توسعه صادرات
وی یادآور شد: در سال های اخیر شعب بانک توسعه صادرات ایران، برنامه های خوبی برای آشنایی شرکت های دانش بنیان با تسهیلات و خدمات این بانک برگزار کرده اند که طی آن تسهیلات، نرخ ها و شرایط لازم برای استفاده از این خدمات برای شرکت های دانش بنیان تشریح شده البته لازم به ذکر است این برنامه ها کماکان در شعب سراسر کشور ادامه خواهد داشت.
صالح آبادی به تفاهم نامه بانک با صندوق نوآوری و شکوفایی اشاره کرد و گفت: طی این تفاهم نامه یارانه نرخ سود تسهیلات به شرکت های دانش بنیان با عاملیت بانک توسعه صادرات ایران پرداخت می شود؛ همچنین تفاهم نامه ای با ستاد نانو به امضا رسانده ایم که زمینه را برای کمک به شرکت های دانش بنیان فراهم می کند.
به گفته صالح آبادی، بانک توسعه صادرات علاوه بر وثائق متداول بر اساس اعتبارسنجی انجام شده برای شرکت های دانش بنیان با ارائه ضمانت نامه از صندوق های پژوهش و نوآوری تا سقف 400 میلیارد ریال برای هر پروژه به عنوان وثیقه می پذیرد.
مدیرعامل بانک توسعه صادرات ایران با اعلام آمادگی بانک برای اعطای بدون محدودیت تسهیلات به شرکت های دانش بنیان، گفت: بانک توسعه صادرات می تواند هر اندازه که شرکت های دانش بنیان آمادگی داشته باشند، از محل منابع بانک به آنها تسهیلات و خدمات ارائه دهد.