به گزارش پرسون به نقل از بانک صادرات، حجتاله صیدی در حاشیه «گردهمایی تبیین نقش شبکه بانکی در نظام تأمین مالی نوآوری کشور» در جمع خبرنگاران گفت: به موازات افزایش تعداد طرحهای دانشبنیان در کشور، بانک صادرات ایران نیز میزان اعتبارات تخصیص داده شده به این طرحها را افزایش داده به نحوی که بانک تاکنون هشت هزار میلیارد ریال برای اعطای تسهیلات به شرکتهای دانشبنیان تخصیص داده و در آینده نیز هم حجم و هم سرعت پرداخت تسهیلات به این شرکتها افزایش مییابد.
وی با اشاره به افزایش تعداد این شرکتها به بیش از پنج هزار و ۳۰۰ شرکت، افزود: تسهیلاتدهی به این شرکتها سرعت و روند بهتری پیدا کرده و امیدواریم در نیمه دوم سال ۹۹ به اندازه کل مدت زمان همکاری با این شرکتها در گذشته، به آنها تسهیلات بدهیم تا موجب رونق بیشتر اقتصادی کشور شود.
صیدی با مثبت ارزیابیکردن سرمایهگذاری در شرکتهای دانشبنیان، تاکید کرد: ابزار توسعه کشور در بخش مهمی از اقتصاد، شرکتهای دانشبنیان هستند و هرگونه سرمایهگذاری در این بخش موجب تقویت اقتصاد خواهد شد اگرچه ممکن است بخش کوچکی از تلاش صورت گرفته در این راه، به نتیجه قابل انتظار نیز نرسد اما قطعاً اغلب این تلاشها برای اقتصاد کشور مفید است.
مدیرعامل بانک صادرات ایران اظهار کرد: در دوران شیوع بیماری کرونا، این شرکتها هم در حوزه درمان و هم در زمینه ساخت تجهیزات مقابله با کرونا و حتی تسهیل روابط تجاری در شرایط قرنطینه به داد کشور رسیدهاند و از این رو به عنوان بانک صادرات ایران وظیفه خود میدانیم که در خدمت این شرکتها باشیم تا رشد و رونق اقتصاد را رقم بزنند.
گردهمایی تبیین نقش شبکه بانکی در نظام تأمین مالی نوآوری کشور با حضور رئیس دفتر رئیسجمهور، معاون علمی و فناوری رئیسجمهور، رئیس کل بیمه مرکزی، مدیرعامل بانک صادرات ایران و مسئولان صندوق نوآوری و شکوفایی معاونت ریاست جمهوری در جمع اصحاب رسانه برگزار شد.
در این مراسم با اهدای لوح سپاس از سوی معاون علمی و فناوری رئیسجمهور و رئیس هیئتعامل صندوق نوآوری و شکوفایی از تلاشهای مدیرعامل و مجموعه بانک صادرات ایران به دلیل فراهمسازی ابزارها و راهکارهای خلاقانه و تجاریسازی نوآوریهای جوانان کشور تجلیل شد.