پُرسون پیگیر چطور؟ چگونه؟ چرا؟ تمامی رویدادها و رخداد ها... | این رسانه سعی دارد: امانتداری صدیق، مستقل و بی‌طرف،منتقدی منصف، بصیر و بی‌غرض، پرسشگری جریان‌ساز با مهارت سوال پرسیدن باشد.

مهمترین اخبار

دبیر شورای عالی امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران برای رایزنی با مقام‌های بلندپایه پاکستان پیرامون روابط دوجانبه و تحولات منطقه‌ای دقایقی قبل وارد اسلام‌آباد شد.
سخنگوی سازمان امور مالیاتی گفت: اخذ هرگونه مالیات از کارتخوان‌ها را تکذیب می‌کنم و تنها قرار است حدود ۱۰۰ رستوران لوکس، مالیات بر ارزش افزوده را به صورت همزمان با انجام تراکنش پرداخت کنند.
با اینکه مسئولان ارشد قوای سه‌گانه از چند ماه قبل سخن از مبارزه قاطع با قاچاق سوخت گفتند و به مردم اطمینان کامل دادند که سرنخ‌های قاچاق را پیدا کرده‌اند و در حال ریشه‌کن کردن این پدیده زشت هستند، هفته گذشته در یک همایش که دست‌اندرکاران مبارزه با قاچاق از دستگاه‌های مختلف در آن حضور داشتند، خبرهای ناامیدکننده‌ای به مردم داده شد.
انجمن بین‌المللی ترابری هوایی- یاتا (IATA) اعلام کرد، اداره هوانوردی ونزوئلا به شرکت‌های هواپیمایی گفته که باید ظرف ۴۸ ساعت پروازها به این کشور آمریکای لاتین را دوباره برقرار کنند، در غیر اینصورت مجوز ورود آنها به این کشور لغو خواهد شد.
برخی سیاسیون با اشاره به ناکارآمدی‌های تصمیم‌گیری ضرورت بازنگری در قانون اساسی را مطرح کرده‌اند؛ در مقابل، عده‌ای معتقدند مشکل از اجرا نشدن اصول موجود است، نه از متن قانون.جدا از اینکه اصلاح قانون اساسی امروزه چقدر ضروری است و می‌تواند گره‌ای از بحران‌ها باز کند این سوال به میان می‌آید که کدام اصول قانون اساسی مصداق به غفلت رفته‌اند؟
دو هفته قبل نامه‌ای از سوی رئیس‌جمهور محترم کشورمان خطاب به بن‌سلمان، ولیعهد (بخوانید همه کاره‌) عربستان سعودی نوشته شد. این نامه توسط آقای رشیدیان، رئیس سازمان حج و زیارت کشورمان در دیدار با شاهزاده عبدالعزیز بن‌سعود بن‌نایف، به وی تسلیم شد.
حسینعلی حاجی‌دلیگانی، رئیس کمیسیون اصل نود مجلس، با انتقاد تند از عملکرد وزارت راه و شهرسازی می‌گوید روزانه ده‌ها نفر برای نداشتن ودیعه و ناتوانی در تأمین مسکن به او مراجعه می‌کنند و در برابر این حجم از بحران، وزارتخانه نه برنامه‌ای دارد و نه اراده‌ای برای اجرای قانون نهضت ملی مسکن.
سخنگوی صنف جایگاه‌های سوخت کشور گفت: پس از عرضه بنزین سوپر وارداتی در بورس و خرید حدود ۳۰۰ هزار لیتر توسط شرکت‌های توزیع کننده، شمارش معکوس برای عرضه طی هفته های آتی آغاز شده است.
سازمان آگهی های پُرسون