«آنالنا بربوک» وزیر خارجه آلمان در گفتوگویی تلفنی با «علی باقری کنی» سرپرست وزارت خارجه ایران، خواستار کمک تهران برای جلوگیری از تشدید تنش در منطقه شد.
پلیس انگلیس روز جمعه تعدادی از عناصر ضد انقلاب و اغتشاشگر را که با حمله به رایدهندگان در شعبه اخذ رای بیرمنگهام قصد اخلال در روند رایگیری چهاردهمین دوره انتخابات ریاستجمهوری داشتند، دستگیر کرد.
دبیرکل حزب الله لبنان گفت: جمهوری اسلامی ایران از حادثه تلخ شهدای خدمت سربلند و عزتمند خارج شد و الگوی پیشرفته و والا را از جمهوری اسلامی ایران ارائه داد که در مقابله با تمام چالشها استوار است.
ایران اعلام کرد که اقدام غیرمسئولانه و تحریکآمیز کانادا در تروریستی اعلام کردن سپاه پاسداران تنشها را افزایش داده و خطر حوادث و برخوردها بین نیروهای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و نیروهای مسلح کانادا، به طور مستقل یا به عنوان بخشی از به اصطلاح ائتلاف، در منطقهای که از قبل با چالشهای بیسابقهای روبرو است را افزایش میدهد.
در پی اظهارات وزیر جنگ رژیم صهیونیستی علیه نخستوزیر این رژیم درباره اختلافات با آمریکا، عضو مستعفی کابینه منحل شده جنگ رژیم اشعالگر نیز به تایید اظهارات وی پرداخت.
سخنگوی وزارت خارجه روسیه امروز (چهارشنبه) گفت، توافق بزرگی میان روسیه و ایران در جریان است، توافقی که وزارت خارجه روسیه پیشتر آن را عامل «افزایش بیسابقه» روابط دو کشور توصیف کرده بود.