آسیا

تحولات منطقه در طول این ۱۸ سال نشان داد آن زایمانی که رایس به‌دنبال آن بود و رژیم کودک‌کش صهیونیستی برای رسیدن به چنین مولود نامبارکی انتظار می‌کشید، اتفاق نیفتاده که اگر اتفاق می‌افتاد و این فرزند ناقص‌الخلقه آمریکایی- صهیونیستی به دنیا می‌آمد بزرگ کردن آن تا ابد بر دوش کشورهای منطقه از جمله متحدان عرب واشنگتن بود!

پشتیبانی از فلسطین و لبنان به تبع از حضرت آیت الله سیستانی از سوی حوزه های علمیه و رهبران دینی و هادیان جامعه ؛ باید ارائه راهکار منطبق با حقوق بین الملل ، و سخن معقول ، و سیاست مقبول، و اراده نافذه باشد و شتاب زدگی سیاسی، و یا تمسک به روایات ظنی که حاوی کشتار هزاران یهود توسط امام زمان (عج) در زمان ظهور باشد ، هیچ کمکی به موفقیتِ سیاست های اتخاذی نظام اسلامی و مرجعیت شیعه نمی کند.
خبرگزاری رویترز در گزارشی جنایات رژیم صهیونیستی در لبنان را نتیجه تغییر رویکرد واشنگتن در قبال تحولات منطقه و چراغ سبز آمریکا به تل‌آویو ارزیابی کرد و نوشت: سیاست حل تنش بین حزب الله لبنان و تل‌آویو از طریق دیپلماسی دیگر رویکرد ایالات متحده در قبال تحولات غرب آسیا نیست و واشنگتن دیگر تمایلی ندارد جلوی جنگ را بگیرد.

سفیر جمهوری اسلامی ایران در بیروت در واکنش به سفر رئیس مجلس شورای اسلامی ایران به لبنان این سفر را نشان دهنده جدیت و پایبندی ایران به حمایت از لبنان و جبهه مقاومت دانست.

پایگاه خبری-تحلیلی "میدل ایست مانیتور" در گزارشی با اشاره به اوج گیری تنش‌های منطقه‌ای در غرب آسیا و احتمال انفجار یک جنگ فراگیر در این منطقه، به طور خاص سعی کرده چشم انداز‌های مرتبط با پرونده اتمی ایران را مورد واکاوی قرار دهد.

«صرف‌نظر از اینکه روسیه در قبال حملات وحشیانه اسراییل به سوریه، این کشور را تنها و بی‌دفاع گذاشت و سیستم پدافندی مستقر خود را فعال نکرد، در برابر حملات متعدد رژیم صهیونیستی به ایران نیز عملا سکوت کرد. در عالم دپیلماسی، این منافع دوطرف است که حرف می‌زند. نمی‌شود ایران برای روسیه مایه بگذارد و دولت پوتین که مدعی داشتن روابط استراتژیک با ایران است، فقط تماشاچی یورش‌های پهپادی و تروریستی تل‌آویو در ایران و تهران باشد.»

سازمان آگهی های پرسون