آسیا

کیم جون اون، رهبر کره شمالی، در اظهاراتی درباره جنگ جاری در خاورمیانه از کشورهای عربی خواست در صورت تشدید درگیری‌ها در کنار ایران قرار بگیرند و هشدار داد بی‌عملی آنها می‌تواند پیامدهای راهبردی گسترده‌ای برای منطقه داشته باشد.
با انتشار اخباری مبنی بر احتمال افزایش قیمت بنزین در چین، جایگاه‌های سوخت سراسر این کشور شاهد صف‌های طولانی از خودروها شد و نگرانی‌هایی را در میان شهروندان برانگیخت.

تلویزیون رژیم صهیونیستی با اشاره به شلیک بیش از ۸۵۰ موشک از آغاز جنگ توسط مقاومت اسلامی لبنان، تأیید کرد که حزب‌الله به‌طور مستمر به شلیک موشک به شهرک‌های اشغالی شمال ادامه می‌دهد.
در پی تشدید تنش‌ها و تهدیدات امنیتی، نهادهای اطلاعاتی و امنیتی رژیم صهیونیستی تدابیر شدیدتری را در اطراف منزل شخصی بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر این رژیم، به اجرا درآورده‌اند.

سازمان آگهی های پُرسون