آسیا

واقعیت این است که آتش‌بس اخیر میان لبنان و رژیم صهیونیستی نقطه آغاز است، نه نقطه پایان. عملیات طوفان‌الاقصی، عملیات‌های وعده صادق 1 و 2، انزجار بی‌سابقه از رژیم کودک‌کش اسرائیل در اقصی نقاط جهان و به ویژه در کشورهای اروپایی و آمریکا، اعتراضات گسترده و روزافزون در داخل سرزمین‌های اشغالی علیه دولت نتانیاهو و ایجاد آشوب‌های خیابانی همگی به مثابه قطعات پازلی است که در نهایت، به فضل الهی نابودی رژیم صهیونیستی را رقم خواهد زد.
دانیل دپتریس، کارشناس امنیتی آمریکایی، با اشاره به ناکارآمدی سیاست فشار حداکثری ترامپ علیه ایران، به رئیس‌جمهور منتخب توصیه کرد که به این راهبرد شکست‌خورده بازنگردد و مسیر دیپلماسی را در پیش گیرد.
ادعای سیبی‌ها درباره وجود محور «روسیه-ایران-کره شمالی» برای مداخله در جنگ اوکراین در حالی مطرح می‌شود که ایران، بارها، با رد کردن ادعای غرب درباره حمایت نظامی از روسیه در جنگ اوکراین، گفته است همکاری‌های نظامی آن با روسیه در چارچوب روابط دوجانبه طرفین در حوزه دفاعی است و برخلاف شرکای ناتو که آشکارا به مداخله نظامی در جنگ اوکراین می‌پردازند، از هیچ یک از طرفین جنگ حمایت نمی‌کند.
رسانه‌های عربستان تصاویری از بارش شدید باران در مکه مکرمه منتشر کردند. در این تصاویر زائران در زیر بارش باران مناسک حج را به جا می‌آورند. امروز سه شنبه به دلیل بارش شدید باران همراه با رعد و برق و جاری شدن سیل، مرکز ملی هواشناسی عربستان سطح هشدار را در مکه به قرمز افزایش داد.
در پی لغو اعتبارنامه و اخراج یکی از کارکنان سفارت انگلیس در مسکو به اتهام فعالیت‌های اطلاعاتی علیه امنیت روسیه، سفیر انگلیس به وزارت امور خارجه روسیه احضار شد.

در زمانی به‌ هم پیوسته و کوتاه سه رخداد مهم و تأثیرگذار بین‌المللی که به‌ طور جداگانه و با همدیگر «راهبردی» به حساب می‌‌آیند را شاهد بودیم؛ طرح قطعنامه ناظر به توقف جنگ و خارج شدن کامل نظامیان رژیم غاصب از غزه، صدور حکم بازداشت سران رژیم غاصب از سوی دیوان بین‌المللی کیفری لاهه (ICC) و رد شدن طرح آمریکا علیه لبنان.
سفیر رژیم صهیونیستی در واشنگتن روز دوشنبه ادعا کرد که توافق آتش بس برای پایان دادن به درگیری‌ها بین رژیم اسرائیل و حزب الله می تواند «طی چند روز» به دست آید.

یک رسانه عبری زبان خبر داد، یک اسرائیلی ۲۱ ساله به ضرب گلوله افراد ناشناس در ایالات متحده کشته شده است. در این گزارش آمده است، آویو بروک، ۲۱ ساله اهل شهرک رحووت که به عنوان قفل ساز در شهر ممفیس در ایالات متحده مشغول به کار بود، پنج شنبه شب بعد از دریافت یک پیام برای انجام یک کار عازم این مکان بود، در مسیر به ضرب گلوله از پای در آمد و بعد از آن هم مشخص شد که این پیام هم کذب بوده است.
در پی لغو ممنوعیت استفاده اوکراین از سلاح‌های دوربرد آمریکایی برای حمله به عمق خاک روسیه، دولت سوریه نسبت به پیامدهای این اقدام و خطر وقوع جنگ هسته‌ای در جهان هشدار داد.

سازمان آگهی های پرسون