آسیا

در روز اول حمله به اوکراین، در همین روزنامه نوشتم پوتین با درک اینکه هر رهبری در روسیه بتواند حیثیت بر باد رفته مردم روسیه را به‌خاطر فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی سابق اعاده نماید، در تاریخ روسیه قهرمان خواهد شد و لذا قصد دارد با بهانه‌گیری نسبت به پیشروی ناتو در نزدیکی مرزهایش، به اوکراین حمله نموده و مقدمتا این کشور را به خاک خود ضمیمه کرده تا در گام‌های بعدی وارد سایر سرزمین‌های بلوک شرق سابق و در آسیای مرکزی و قفقاز شود.
وزیر امور خارجه روسیه گفت مذاکرات با اوکراین متوقف شده است و کی یف تا کنون پاسخی به پیشنهادات مسکو نداده است.
یکی از مهمترین ثمرات روز جهانی قدس طی سال‌های اخیر زنده نگاه داشتن مسأله فلسطین است.
وزارت دفاع روسیه در بیانیه‌ای اعلام کرد: یک بار دیگر اعلام می‌کنیم که روسیه هر لحظه آمادگی دارد آرامش را برقرار کرده و آتش‌ بس انسانی اعلام کند تا غیرنظامیان تخلیه شوند.
پایگاه خبری السومریه نیوز به نقل از منابع آگاه امنیتی خبر داد که دو راکت به یک پایگاه نظامی ترکیه در شهر عمادیه در شمال استان دهوک اصابت کرده است.
رئیس جمهور آمریکا گفت، ایران دیگر از آمریکا نمی‌ترسد و چین نیز به آمریکایی‌ها احترام نمی‌گذارد.
امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه از ولادیمیر پوتین، همتای روس خود خواست تا «مسئولیت‌پذیر» باشد.
ایالات متحده تحریم‌ هایی را علیه ده‌ها فرد و نهاد روسی از جمله بانک تجاری روسیه و یک شرکت استخراج ارز دیجیتال اعمال کرد.
یک دادگاه روسی، شرکت آلفابت صاحب گوگل را به‌دلیل حذف نکردن اطلاعات جعلی درباره درگیری در اوکراین و ویدیوهای یوتیوب که توسط گروه‌های راست افراطی اوکراینی تولید شده است، به پرداخت ۱۳۷ هزار و ۷۶۳ دلار جریمه محکوم کرد.
به گفته وزیر دفاع روسیه، نیروهای این کشور کل شهر «ماریوپل» در اوکراین به جز کارخانه «آزوفستال» را تحت کنترل خود درآورده‌اند.
رهبر جزایر سلیمان روز چهارشنبه در شرایطی از امضای یک توافقنامه امنیتی با چین خبر داد که قرار بود در چند روز آینده یک مقام ارشد امریکایی برای منصرف ساختن این کشور از انعقاد این توافقنامه بحث‌برانگیز به اقیانوس آرام سفر کند.
دو هفته قبل بود که وزیر کشور در پاسخ به سؤالی در این خصوص که آیا هنوز تردد از مرزهای زمینی به سمت عتبات عالیات میسر نیست، به خلف وعده عراق اشاره کرد و گفت: «افرادی که ویزا داشته باشند می‌توانند از مرزهای زمینی به عراق بروند اما بنا بود که عراق لغو ویزا کند که البته خلف وعده کرده است.
موشک‌‌‌های روسی روز دوشنبه به لِویو اصابت کرد و در اولین گزارش‌‌‌های مرگ‌‌‌ومیر در این شهر غربی، جایی که صدها‌ هزار آواره برای فرار از درگیری‌‌‌های شدید در آن پناه گرفته‌‌‌اند، حداقل هفت‌نفر کشته شدند. به نوشته روزنامه نیویورک‌‌‌تایمز، ماکسیم کوستیسکی، رئیس اداره نظامی لویو گفت که سه‌موشک به انبارهای خالی نظامی اصابت کرد و موشک چهارم به یک گاراژ برخورد داشت و به موجب آن غیرنظامیان کشته و زخمی شدند. او نگفت که آیا همه این افراد در گاراژ کشته شدند یا چون این گاراژ در نزدیکی یک ایستگاه راه‌‌‌آهن بود، تلفات مربوط به این بخش بوده است. او گفت: «نمی‌‌‌دانم گاراژ هدف نهایی بود یا نه، شاید آنها ایستگاه راه‌‌‌آهن را نشانه گرفته بودند. دیگر چیزی به نام مکان امن نداریم.» با این حال الکساندر پرتسوفسکی، رئیس خدمات راه‌‌‌آهن اوکراین گفت که او هیچ مدرکی مبنی بر اینکه هدف حمله به راه‌آهن بوده است ندارد؛ چراکه برخی از تاسیسات راه‌‌‌آهن در نزدیکی سایت‌‌‌های نظامی قرار دارد.
سازمان آگهی های پُرسون