آسیا

یک گروه هکری دست به انتشار محتوای پایگاه داده‌ای متشکل از اطلاعات بیش از ۱۰۰۰ پرسنل نظامی اوکراینی از جمله اپراتورهای پهپادهایی زده است که دست به حمله به اهداف غیرنظامی می‌زنند.

در پی حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه که ۹ ماه از آن می‌گذرد، کودکان غزه برای کمک به تامین معاش خانواده‌هایشان که نیازمند دریافت کمک‌های انسانی هستند، وارد مشاغل سخت شده‌اند.

پوتین در مقاله‌ای نوشت: روسیه به طور مداوم از کره شمالی و مردم قهرمان کره در مبارزه با دشمن خائن، خطرناک و متجاوز و مبارزه برای استقلال، هویت و حق انتخاب آزادانه مسیر توسعه حمایت کرده و خواهد کرد.
سخنگوی نیروهای مسلح یمن در بیانیه‌ای از حمله ارتش این کشور به یک ناو آمریکایی و دو کشتی دیگر در دریای سرخ و خلیج عدن خبر داد.

حزب لیکود و بلوک دولت به جان هم افتاده‌اند و اظهارات تندی در رابطه با ناکارآمدی در مدیریت جنگ و مقصر بودن در بی نتیجه ماندن آن متوجه یکدیگر می‌کنند.
رییس مجلس شورای اسلامی در پیامی ضمن تبریک عیدسعید قربان به روسای مجالس کشورهای اسلامی تاکید کرد که تقویت فضای گفتمان سازنده میان مجالس کشورهای اسلامی، نقش موثری در کمک به حل بحران‌های منطقه‌ای دارد.

ارتش یمن با حملات خود در دریای سرخ عرصه را بر نظامیان آمریکا تنگ کرده، تا جایی که کارشناسان نظامی غرب هم اذعان دارند که استراتژی‌های واشنگتن در منطقه با شکست مواجه شده است.

در پی انتشار اخباری مبنی بر برقراری آتش‌بس موقت انسانی چندساعته در برخی از مناطق نوار غزه، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی امروز (یکشنبه) به شدت از تصمیمات دستگاه نظامی این رژیم انتقاد کرد.

مشاور امنیت ملی آمریکا امروز –یکشنبه– ضمن آنکه پیشنهاد صلح رئیس‌جمهور روسیه را رد کرد، مدعی شد که تحقق خواسته‌های مسکو، کی‌یف را «آسیب‌پذیرتر» می‌کند.

در یورش امروز اشغالگران به مناطق مختلف نوار غزه از جمله اردوگاه الفارعه، چند فلسطینی بازداشت شدند اما ۴۰ هزار فلسطینی امروز توانستند علی رغم محدودیت‌های اعمال شده از سوی اشغالگران، نماز عید را در داخل مسجد الاقصی اقامه کنند.

سازمان آگهی های پُرسون