اقتصاد بین الملل

مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری درباره اوضاع اقتصادی جهان را در حوزه اقتصاد بین الملل پرسون بخوانید.

مدیر امور رسانه‌های خارجی دولت اقلیم کردستان عراق گفت صادرات دوباره نفت از شمال عراق در دستان بغداد و ترکیه است که هنوز به هیچ توافقی برای ازسرگیری جریان نفت نرسیده‌اند.
داده‌های دو شرکت سامسونگ کره جنوبی و اپل آمریکا نشان می‌دهد که اپل به طور رسمی خرید تنگستن، تانتالیوم و طلا از روسیه را "به درخواست دولت آمریکا" متوقف کرده است در حالی که رقیبش یعنی سامسونگ به واردات از این کشور تحریم شده ادامه می‌دهد.
مدیر دبیرخانه دولتی امور اقتصادی سوئیس (SECO) در مصاحبه‌ای با یک روزنامه آلمانی اعلام کرد که کشورش دیگر دارایی‌های روسیه را - به غیر از وجوهی که قبلاً مسدود شده - به دلیل فقدان شواهدی که آنها تحت تحریم هستند، بلوکه نخواهد کرد.
داده‌های مربوط به ردیابی کشتی‌ها نشان می‌دهد که پالایشگاه‌های هند پس از رشد بی‌سابقه واردات نفت از روسیه در سال مالی ۲۰۲۲-۲۰۲۳، عرضه گازوئیل و سوخت جت به اتحادیه اروپا را افزایش داده‌اند.
قیمت نفت در معاملات روز پنجشنبه تحت تاثیر نگرانی ها نسبت به بروز رکود جهانی و کاهش تقاضا برای سوخت، کاهش پیدا کرد.
ائتلاف اوپک پلاس در اقدامی شگفت‌آور در روز یکشنبه اعلام کرد تولید خود را ۱.۱۶ میلیون بشکه در روز پایین می‌آورد. بدین‌ترتیب کل کاهش تولید اوپک پلاس به ۳.۶۶ میلیون بشکه در روز می‌رسد که برابر با ۳.۷ درصد از تقاضای جهانی است.
سازمان آگهی های پرسون