اقتصاد بین الملل

مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری درباره اوضاع اقتصادی جهان را در حوزه اقتصاد بین الملل پرسون بخوانید.

مدیرکل دفتر مطالعات بخش عمومی وزارت اقتصاد گفت: ما معتقد هستیم که اعطای مشوق‌ها مالیاتی در مناطق آزاد نیاز جدی است؛ اما در کنار آن اعتقادی به اعطای معافیت عام نداریم؛ لذا باید طراحی معافیت‌ها به شکلی باشد که به توسعه مناطق آزاد کمک بشود.
واردات نفت چین از ایران به بالاترین میزان خود رسیده است؛ زیرا ایران تولید خود را با وجود تهدیدهای آمریکا درباره وضع تحریم‌های بیشتر برای این کشور، افزایش می‌دهد.
قیمت نفت در معاملات روز جمعه بازار جهانی که عراق از کاهش تولید اوپک پلاس حمایت کرد، حدود دو درصد افزایش یافت اما نتوانست از کاهش هفتگی اجتناب کند.
تولید نفت ایران بر اساس آخرین برآورد منابع ثانویه رصد کننده تولید طلای سیاه در بین کشورهای عضو اوپک با ۱۵ هزار بشکه افزایش به ۳ میلیون و ۵۸ هزار بشکه در روز رسیده و ایران توانسته همچنان جایگاه سوم خود را حفظ کند.
واقعا چه چیزی این تفاوت چشمگیر را در تکنولوژی و رشد ایجاد کرده است؛ در حالی که از نظر آموزش و سرمایه انسانی به عنوان پایه مهم بهبود تکنولوژی چندان تفاوتی نیست و تفاوت‌‌‌ها بیشتر در کیفیت دولت و ماهیت بنگاه‌‌‌های اقتصادی دو کشور است. ابتدا باید دولت باکیفیتی وجود داشته باشد که بخواهد و بتواند از بهبود تکنولوژی از مسیر انباشت دانش در بنگاه‌‌‌های اقتصادی پشتیبانی کند.
مطابق آمارهای منتشر شده از سوی صندوق بازنشستگی کشوری، تعداد حقوق‌بگیران صندوق در پایان شهریورماه امسال معادل یک میلیون و ۶۴۱ هزار و ۳۴۰ نفر بوده و این درحالیست که تعداد حقوق‌بگیران صندوق در پایان شهریورماه سال گذشته معادل یک میلیون و ۵۸۵ هزار و ۳۴۳ نفر بوده است.
سازمان آگهی های پرسون