انتخابات

نگاهی به اسامی خارج شده از صندوق‌های اخذ رای به عنوان نمایندگان منتخب مردم که در رقابت با چهره‌های اسم و رسم‌دار توانستند بازی‌ را به نفع خود تمام کنند، نشان می‌دهد که فصل خشکیدن «چنارها» فرا رسیده است و این مردم هستند که انتخاب می‌کنند «چنارها» همچنان بر کرسی‌های تصمیم‌گیری باقی بمانند یا خیر؟
هرچند مجلس یازدهم هم با آرای حداقلی شکل گرفت، اما اکنون رکوردهای حداقلی‌بودن هم در حال جابه‌جایی است و نفر اول تهران یک‌چهارم نفر اول دوره قبل رأی دارد و بعضی حوزه‌ها آرای باطله یا اول است یا دوم یا حتی جمع آرای سه نفر اول به اندازه نفر اول همان‌ حوزه در دوره قبل نیست؛ مانند تهران.
احمد زیدآبادی، روزنامه نگار در مطلبی در کانال تلگرامی خود نوشت: به نظرم فهرست‌های تندرو در تهران، با توفیقی که به زعم خود به دست آوردند، کار دست خودشان و همینطور دست نظام دادند. می‌پرسید چگونه؟ بماند برای بعد!
عضو جبهه پیروان خط امام خطاب به منتخبین انتخابات؛

فرصت ۴ سال خدمت به مردم در مجلس را قدر بدانید

عضو جبهه پیروان خط امام و رهبری خراسان رضوی گفت: نمایندگان در ۴ سال حضور خود در مجلس به موضوعاتی نپردازند که فرصت‌ها از بین برود و فرصت خدمت به مردم را قدر بدانند.
فعال سیاسی اصلاح طلب با بیان اینکه ملت ایران با هوشمندی پاسخ نهادهای تندرو در ایران را دادند، گفت: ملت ایران با هوشمندی در این انتخابات ثابت کردند که نقش مجلس گرم کن را دیگر در انتخابات ها اجرا نخواهند کرد.
دبیر شورای نگهبان گفت: کسانی که با رای مردم به مجلس راه پیدا می‌کنند مدیون این مردم شریف هستند و باید تمام توان خود را برای خدمت به مردم به‌کار گیرند و بتوانند گره‌گشای مشکلات باشند.
سخنگوی ائتلاف مردمی نیروهای انقلاب اسلامی با بیان اینکه تهیه فهرست برای مرحله دوم انتخابات در دستور کار قرار دارد، مطرح کرد: از آنجا که ائتلاف امنا متعلق به همه نیروهای انقلاب است، از ظرفیت ها،نظرات و همراهی های همه نیروهای انقلابی و دلسوزان کشور استقبال می‌کنیم.
سازمان آگهی های پرسون