عمومی

پرسون با نگاهی تحلیلی به تمام مسائل حوزه عموم جامعه می پردازد.

غلامرضا تاجگردون، رئیس کمیسیون تلفیق، جزئیات مصوبات جدید در خصوص حقوق ورودی کالاها برای سال آینده را تشریح کرد. بر اساس این مصوبات، حقوق گمرکی خودرو ۴ درصد تعیین شد و مابقی (سود بازرگانی) در اختیار دولت قرار گرفت؛ همچنین حقوق گمرکی گوشی‌های بالای ۹۰۰ یورو ۳۰ درصد تعیین شد. وی همچنین خبر داد که نرخ ارز محاسبه حقوق ورودی سایر کالاها بر اساس متوسط نرخ ارز بهمن ۱۴۰۴ ثابت خواهد ماند تا از نوسانات بازار در سال آینده جلوگیری شود.
دکتر عبدالحسین شاهوردی، رئیس پژوهشگاه رویان، از آغاز نخستین کارآزمایی بالینی ژن‌درمانی در این مجموعه خبر داد و اظهار امیدواری کرد نتایج اولیه این مسیر پژوهشی تا پایان امسال یا اوایل سال آینده اعلام شود. وی همچنین بر نقش اساسی دانش پایه سلولی و ژنتیکی در درمان بیماری‌های پیچیده و اهمیت جشنواره دانش‌آموزی رویان در پرورش محققان آینده در علوم نوین تأکید کرد.

رئیس سازمان اداری و استخدامی اعلام کرد که استان البرز و شهرستان اشتهارد به دلیل حجم بالای خدمات، از سهمیه کاهش ۱۵ درصدی نیروهای اداری در برنامه هفتم مستثنی شده‌اند. وی همچنین تأکید کرد که کلیه خدمات اداری باید در سطح شهرستان ارائه شود و فرآیندها نباید به مرکز استان ارجاع داده شوند.

سخنگوی کمیسیون تلفیق اعلام کرد که سقف انتشار اوراق مالی برای سال ۱۴۰۵ نسبت به سال جاری (۸۱۰ هزار میلیارد تومان)، کمتر از ۲۰۰ هزار میلیارد تومان افزایش یافته و به ۱۰۲۴ هزار میلیارد تومان رسیده است. همچنین، ۵۰ هزار میلیارد تومان اوراق برای توسعه حمل‌ونقل عمومی شهرداری‌ها مصوب شد.

نتایج طرح آمارگیری نیروی کار نشان می‌دهد نرخ بیکاری در پاییز ۱۴۰۴ افزایش یافته، مشارکت اقتصادی کاهش داشته و جمعیت غیرفعال رشد کرده است.
پانزده سال انتظار، نه یک سال، نه دو سال؛ ورزشگاه بناب تبدیل به تیتراژ تکراری اخبار استانی شده است؛ پروژه‌ای که هر فصل وعده افتتاح آن داده می‌شود اما سرنوشت نامعلومش همچنان جامعه ورزشی منطقه را در شوک وعده‌های تحقق نیافته باقی گذاشته است.
جواد کاظمی سلطانی مدیرکل جهاد کشاورزی خوزستان مطرح کرد:

خوزستان، قطب اول کشاورزی کشور با افتتاح ۱۷۹ پروژه در دهه فجر است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان از بهره‌برداری ۱۷۹ پروژه کشاورزی در این استان همزمان با دهه مبارک فجر خبر داد و گفت: برای اجرای این طرح‌ها بیش از ۳ همت اعتبار هزینه شده که از این میزان، حدود ۲.۵ همت توسط بخش خصوصی تأمین شده است؛ موضوعی که نشان‌دهنده جذابیت بالای بخش کشاورزی خوزستان برای سرمایه‌گذاری است.
مهندس خیرالله بیگدلو رییس شورای اسلامی شهر اقبالیه در حاشیه افتتاح مسابقات گل کوچیک مهر همدلی در اکبرآباد اقبالیه همزمان با یوم الله ۲۲ بهمن در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار پُرسون تشریح کرد: این پروژه را نمونه‌ای از توزیع عادلانه خدمات شهری دانست و تأکید کرد توسعه فضاهای ورزشی در مناطق کم‌برخوردار اولویت مدیریت شهری است.
در نشست هم‌اندیشی ائمه جمعه استان آذربایجان شرقی مطرح شد؛

هم‌افزایی ائمه جمعه، کلید حل مشکلات مردم و محلات استان است

صبح امروز، همایش ائمه جمعه استان آذربایجان شرقی با حضور نمایندگان خبرگان رهبری در استان و ائمه جمعه، در تبریز برگزار شد تا راهکارهای هم‌اندیشانه برای مواجهه با مسائل و چالش‌های روز استان مورد بحث و بررسی قرار گیرد.
محمد بیگی نماینده مردم قزوین، در مجلس در گفت‌وگو پُُرسون؛

اختصاصی پُرسون| پرونده بخش شدن اقبالیه در مسیر وزارت کشور با جدیت دنبال می‌شود/ فیلم

دکتر فاطمه محمدبیگی نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس با تشریح نتایج سفر به اقبالیه، از پیگیری همزمان پروژه فاضلاب شهری، تسریع در واگذاری زمین‌های طرح جوانی جمعیت برای بیش از ۵۰۰ خانواده، دنبال‌کردن پرونده بخش‌شدن اقبالیه و رایزنی با وزیر نیرو برای افزایش حق‌آبه کشاورزان خبر داد.
نسلی که انقلاب را ندید، اما پای آن ایستاده است

راهپیمایی در سایه تهدید؛ چرا مردم دوباره آمدند؟

این مردم خوب می‌دانند هیچ بیگانه‌ای در طول تاریخ برای این مرز و بوم آبادی نیاورده؛ چه آنکه فارسی نمی‌داند و چه آنکه فارسی حرف می‌زند اما با این مردم بیگانه است.
همزمان با فرارسیدن ایام‌الله دهه فجر، شهرستان بناب شاهد رونمایی از دستاوردهای چشمگیر در حوزه زیرساخت‌های روستایی بود. دکتر رسول خدابخش، مدیرکل امور روستایی و شوراهای استانداری آذربایجان شرقی، با تأکید بر عزم دولت سیزدهم برای توسعه متوازن، اعلام کرد که ۹۰ طرح عمرانی با اعتباری بالغ بر بیش از ۱۵۸ میلیارد تومان که عمدتاً از محل اعتبارات دهیاری‌ها تأمین شده، به بهره‌برداری رسیده است.
همزمان با چهل‌وهفتمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، کارکنان، مدیران و بسیجیان شرکت شهروند با حضوری گسترده و منسجم در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن، بار دیگر پایبندی خود به آرمان‌های انقلاب و همبستگی سازمانی را به نمایش گذاشتند.
مراسم باشکوه گرامیداشت دهه فجر و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در شهرستان‌های عجب‌شیر و جوان‌قلعه، با حضور گسترده و پرشور مردم و مسئولان محلی برگزار شد و نشان داد که عزم راسخ برای پاسداری از دستاوردهای انقلاب در این مناطق کاملاً زنده است.
پیام تشکر شهردار جوان‌قلعه پس از حماسه ۴۸ سالگی انقلاب؛

اوج وحدت در ۲۲ بهمن؛ انصافا جوان‌قلعه و عجب‌شیر یک صدا حماسه آفریدند

به دنبال برگزاری حماسی راهپیمایی چهل و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی در ۲۲ بهمن ماه، شهردار جوان‌قلعه با صدور پیامی، مراتب عمیق‌ترین تشکر و قدردانی خود را از حضور پرشور و تاریخی مردم سرافراز منطقه ابراز نمود.
در پیام صبانور به مناسبت ۲۲ بهمن ماه مطرح شد:

حضور مردم در ۲۲ بهمن امسال اهمیت ویژه‌تری دارد

روابط عمومی شرکت صبانور در پیامی به مناسبت یوم‌الله ۲۲ بهمن، با تأکید بر شرایط حساس کنونی کشور، حضور آگاهانه و پرشور مردم را عامل کلیدی در تقویت انسجام اجتماعی، تثبیت وحدت ملی و تضمین تداوم مسیر پیشرفت، تولید و خودکفایی کشور دانست.
همصدا با قلب تپنده ملت؛ سید عطا الدین موسویان، شهردار جوان قلعه، با صدور بیانیه‌ای، مردم را به راهپیمایی باشکوه یوم‌الله ۲۲ بهمن فراخواند و رمز تداوم پیروزی را در همدلی صادقانه دانست.
روزهای بحران روانی تجربه‌ای است که ممکن است هر کسی در زندگی با آن روبه‌رو شود؛ لحظاتی که ذهن‌تان پر از اضطراب، ترس یا سردرگمی می‌شود و گاهی حس می‌کنید توان ادامه دادن را ندارید. این شرایط می‌تواند کوتاه‌مدت باشد یا برای مدتی طولانی ادامه پیدا کند، اما نکته مهم این است که عبور از این روزها ممکن است و حتی می‌تواند شما را مقاوم‌تر کند.
شهردار بندرکیاشهر در گفتگو با پُرسون مطرح کرد:

در کمتر از ۳۳ روز، مطالبه مردم امیرکیاسر را عملی کردیم+ ببینید

شهردار بندر تاریخی کیاشهر از افتتاح پارک جدید در منطقه امیرکیاسر طی مدت ۳۳ روز خبر داد و گفت: این پروژه با هدف ایجاد فضایی امن و زیبا برای خانواده‌ها و کودکان و با در نظر گرفتن دغدغه‌های مردمی اجرا شده است.
سازمان آگهی های پُرسون