عمومی

پرسون با نگاهی تحلیلی به تمام مسائل حوزه عموم جامعه می پردازد.

پرسون گزارش می دهد؛

نماینده خاطی مجلس عذرخواهی کرد

نماینده مردم سبزوار در مجلس شورای اسلامی با اتخاذ واکنش های متناقض بالاخره امروز از مردم عذرخواهی و از سرباز تشکر کرد.
رئیس سازمان شیلات ایران گفت: ناوگان های صنعتی و عوامل متعدد دیگری می تواند بر ذخایر آبزیان کشور تاثیر گذارند اما مهم ترین عامل  تاثیر گذار صید های غیر مجاز شناور و قایق های بدون مجوز هستند.
بر اساس گزارش هواشناسی استان تهران پایداری هوا و انباشت آلاینده‌ها از روز دوشنبه ۶ تا روز پنجشنبه ۹ بهمن ماه وجود دارد.
پیام‌رسان سیگنال که پس از تغییر سیاست‌های واتساپ شاهد موج گسترده‌ی مهاجرت کاربران بود، در ایران از دسترس خارج شد.

ولی اله نصر مدیر کل بهزیستی استان اصفهان از پیشنهاد راه‌اندازی قرارگاه پیشگیری و کنترل آسیب‌های اجتماعی در برخی از مناطق حاشیه‌ای و سکونت گاه‌های غیررسمی با محوریت سپاه اصفهان خبر داد.
رئیس اداره روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس گفت: سومین نمایشگاه بین‌المللی و تخصصی تجهیزات و صنایع وابسته خرما از روز سه شنبه هفتم بهمن ماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی استان فارس با حضور مقامات ملی و استانی آغاز به کار می‌کند.
علی ربیعی دستیار ارتباطات اجتماعی رئیس‌جمهوری و سخنگوی دولت در یادداشتی در اینستاگرام با تاکید براینکه فضای مجازی را نمی‌توان با نوع خاصی از نگرش و سیاست‌گذاری فرهنگی بررسی کرد، نوشت: بی تردید فضای مجازی، در آینده بخش اعظمی از اقتصاد جوامع را تشکیل خواهد داد.
رئیس مجلس شورای اسلامی ضمن گرامیداشت یاد شهدای واقعه ۶ بهمن ۱۳۶۰ آمل، گفت: ما در مجلس مصمم هستیم ضمن رفع تبعیض ها از ظرفیت های این استان در برنامه هفتم توسعه استفاده کنیم.
روایت پرسون از باورهای مردم روستایی در ممسنی؛

پیر شفادهنده زیر ریشه‌های درخت خوابید

روایتی که در ادامه می‌خوانید بر اساس مصاحبه‌های حضوری با ساکنان روستایی به نام «بلمینی» شکل گرفته؛ این روستا که در شهرستان ممسنی واقع است از دیرباز، خانه یک پیرِ خفته زیر درخت بوده است. مردم این آبادی باور دارند که این درخت، نیروی ماورالطبیعه دارد و با دخیل بستن به شاخه‌های آن می‌توان از پیر خفته در زیر آن حاجت گرفت.
گزارش پرسون از یک ممنوعیت صیادی؛

صید ترال هم به سیاست های دوگانه دچار خواهد شد؟!

«هر که بامش بیش، برفش بیشتر» همان قصه پر درد ماهیگیری، جنوب و صید ترال است. انگار هر که تورش بزرگتر، ماهی اش بیشتر. همان بلایی که سالهاست ترالرها به سر دریا آورده اند. ترال ها از کف دریا همه چیز را جمع می کنند
توکلی در گفت‌وگو باپرسون مطرح کرد؛

افزایش مهاجرت در دولت‌های اصولگرا

دکتر توکلی با بیان این که پدیده مهاجرت دو سو دارد گفت: آقازاده ها با رانت‌های دولتی سال‌های طولانی در خارج از کشور زندگی می کنند.
از جمله صنایع آلاینده ای که در استان اصفهان فعال است و به واسطه سال ها فعالیت سهم بسیار زیادی در آلوده کردن محیط زیست این استان داشته است، باید به کارخانه ذوب آهن اشاره کرد؛ کارخانه ای نامدار و قدیمی که مدیرانش ترجیح می دهند با پرداخت سالانه عوارض آلایندگی، خود را از قصوری که در این حوزه مرتکب می شوند، تبرئه کنند.
یک کارشناس رسانه گفت: رسانه‌ها در انتخابات 1400 باید مطالبات مردم را منعکس کنند و برنامه‌های آینده کاندیدها را به خوبی بررسی کنند. رسانه‌ها باید برنامه کاندیدها را درخصوص مسایل داخلی و خارجی کدگذاری کنند تا در صورت منتخب شدن کاندید این کدها را پیگیری کنند.

سازمان آگهی های پُرسون