عمومی

پرسون با نگاهی تحلیلی به تمام مسائل حوزه عموم جامعه می پردازد.

با حضور معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در شیروان؛

آب خراسان‌شمالی زیر تیغ صنعت| شیروان یک گام به بازچرخانی آب نزدیک شد

تصفیه‌خانه فاضلاب شهرک صنعتی شیروان با ظرفیت ۳۰۰ مترمکعب در شبانه‌روز به بهره‌برداری رسید؛ پروژه‌ای که قرار است با مدیریت پساب‌های صنعتی، فشار بر منابع محدود آبی خراسان‌شمالی را کاهش دهد و مسیر بازچرخانی آب در واحدهای صنعتی استان را هموارتر کند.
مدیرعامل شرکت شهروند از اجرای برنامه‌هایی برای کاهش هزینه‌های توزیع، پخش، لجستیک و تأمین کالا خبر داد و گفت هدف مدیریت شهری، عرضه کالاهای باکیفیت با قیمت تمام‌شده پایین‌تر و ایجاد منفعت بیشتر برای خانوارهاست.
در هفته دولت و با بهره‌برداری از پروژه‌های جدید؛

راه روستاهای خراسان شمالی هموارتر شد/ ۲۵ کیلومتر مسیر بهسازی و آسفالت شد

۲۵.۳ کیلومتر از راه‌های روستایی خراسان شمالی در سه شهرستان مانه، جاجرم و بام و صفی‌آباد، با اعتباری ۱۳۴ میلیارد تومانی زیر بار بهره‌برداری رفت تا مسیر دسترسی روستاییان به خدمات و شبکه راه‌های استان ایمن‌تر و روان‌تر شود.
یک پیام کوتاه می‌تواند آغاز یک کلاهبرداری بزرگ باشد؛ مجرمان سایبری با ساختن موقعیت‌های آشنا و ایجاد حس فوریت، کاربران را به افشای اطلاعات حساس یا پرداخت وجه هدایت می‌کنند.
میلاد منصوری سرپرست پُرسون خوزستان خطاب به وزیر راه و شهرسازی نوشت؛

خانم وزیر، به خوزستان آمدید؛ اما خیلی دیر!

وزیر خوش صحبت راه و شهرسازی؛ چه خبر از خوزستان؟ بالاخره تشریف آوردید؛ خوزستان با وجود برخورداری از ظرفیت‌های کم‌نظیر انسانی، اقتصادی و زیرساختی، همچنان با انباشت مطالبات در حوزه مسکن، راه و مدیریت مجموعه‌های تابعه وزارت راه و شهرسازی روبه‌روست؛ اکنون که به خوزستان آمده اید، پرسش اصلی مردم این است: چرا سهم خوزستان از مدیریت‌ها همچنان مدیران غیربومی و پروازی است و برای مشکلات قدیمی این استان چه پاسخی وجود دارد؟
بانک ملی ایران اعلام کرد اطلاعات برخی تراکنش‌های انجام‌شده در زمان اختلال سامانه‌ها در همان مقطع به‌طور کامل ثبت نشده بود و اکنون فرآیند اصلاح، تطبیق و تکمیل اطلاعات حساب مشتریان در حال انجام است.
در ادامه توسعه شبکه استانی رسانه سراسری و مستقل پُرسون رقم خورد؛

سپیده محمدی روزنامه‌نگار باسابقه سرپرست پُرسون خراسان شمالی شد

از امروز، خراسان شمالی یک روایتگر تازه دارد؛ پُرسون در امتداد مسیر توسعه رسانه‌ای خود به این استان رسید و سپیده محمدی، روزنامه‌نگار باسابقه و آشنا با میدان رسانه و مدیریت ارتباطات، سکان سرپرستی پُرسون در خراسان شمالی را به دست گرفت.
دکتر سید عماد خیر آباد کارشناس اقتصاد دریاپایه نوشت:

اقتصاد دریا فقط بندر و کشتی نیست؛ حلقه مفقوده جنوب استارتاپ‌های دریایی کجاست؟

اقتصاد دریامحور فقط به توسعه بنادر، ساخت شناورها و سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌های بزرگ محدود نمی‌شود؛ بخش مهمی از ارزش‌آفرینی دریا در خدماتی شکل می‌گیرد که زنجیره لجستیک، حمل‌ونقل و فعالیت بنادر را به حرکت درمی‌آورند. در این میان، نبود مسیر مشخص از "راهکار" تا "خرید" موجب شده ظرفیت استارتاپ‌ها و شرکت‌های فناور دریایی در جنوب، هنوز به یک بازار پایدار و اثرگذار تبدیل نشود.
همزمان با سفر وزیر میراث فرهنگی به قزوین انجام شد:

۵ ستاره‌ها به قزوین رسیدند؛ کلنگ هتل "الموت" بر زمین خورد

همزمان با سفر سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، به استان قزوین، عملیات کلنگ‌زنی نخستین هتل ۵ ستاره قزوین با نام «الموت» با حضور وزیر میراث فرهنگی و محمد نوذری، استاندار قزوین، آغاز شد.
وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در سفر به قزوین؛

صالحی‌امیری: الموت را جهانی کرده‌ایم؛ حالا نوبت رونق گازرخان است

سیدرضا صالحی‌امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، همزمان با روز قزوین و با همراهی محمد نوذری، استاندار قزوین و جمعی از مدیران ارشد استانی، در روستای گازرخان الموت حضور یافت و با اشاره به ظرفیت‌های ارزشمند تاریخی، فرهنگی و بومی منطقه، بر بهره‌گیری از این ظرفیت‌ها برای توسعه گردشگری و رونق اقتصادی منطقه تأکید کرد
پیام مدیرعامل مجید ضیایی به مناسبت هفته دولت؛

کارگران فولاد شاهرود در خط مقدم جهاد صنعتی ایستاده‌اند

مدیرعامل شرکت فولاد شاهرود با گرامیداشت هفته دولت و یاد و خاطره شهدای دولت، تولید فولاد را امتداد خدمت صادقانه و یکی از سنگرهای پایداری کشور در مسیر خودکفایی و آبادانی دانست و از تلاش شبانه‌روزی کارکنان این مجموعه برای حفظ جریان تولید، تأمین نیازهای داخلی و رونق اشتغال بومی تقدیر کرد.
همزمان با هفته دولت و با بهره‌برداری از ۲۰ پروژه شهری؛

این شهردار ایرانی؛ پروژه‌ها را از کاغذ به کف خیابان آورد!

وقتی بسیاری از پروژه‌های شهری در حد وعده و برنامه باقی می‌مانند، در آبیک بخشی از این طرح‌ها به مرحله اجرا و بهره‌برداری رسیده‌اند؛ سعید وزیری‌نژاد، شهردار آبیک، همزمان با هفته دولت، ۲۰ پروژه عمرانی، خدماتی، ترافیکی و فضای سبز را با اعتباری بالغ بر ۱۳۵ میلیارد تومان به بهره‌برداری رساند تا کارنامه مدیریت شهری او بیش از آنکه روی کاغذ دیده شود، در خیابان‌ها و زندگی روزمره شهروندان آبیکی به چشم بیاید.
فرماندار آستانه‌اشرفیه در گفتگوی اختصاصی با پُرسون مطرح کرد:

رحمت حیدری نژاد: بیش از ۱۰۰ پروژه در دل ۴۳ طرح؛ تعداد واقعی طرح‌های آستانه‌اشرفیه بیشتر است!

فرماندار آستانه‌اشرفیه از بهره‌برداری ۴۳ پروژه عمرانی، زیرساختی و اقتصادی در این شهرستان همزمان با هفته دولت خبر داد و گفت: برای اجرای این پروژه‌ها ۳۷۸ میلیارد تومان از محل اعتبارات ملی و استانی هزینه شده است.
نماینده مردم آستانه‌اشرفیه و بندر کیاشهر با تشریح پروژه‌های شاخص به بهره‌برداری رسیده در هفته دولت، از اجرای طرح‌های مهم در حوزه برق، آسفالت و راه‌های اصلی، شریانی و روستایی این شهرستان خبر داد و گفت: بخشی از پروژه‌های مهم و دارای اعتبار بالا نیز در حال پیشرفت است و در مناسبت‌های آینده به مرحله بهره‌برداری خواهد رسید.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام با تأکید بر ضرورت حفظ وحدت و انسجام جامعه، پیام رهبر انقلاب را ضامن ایستادگی کشور در برابر استکبار جهانی دانست.
در پیام مدیرعامل پتروشیمی نوری به مناسبت هفته وحدت مطرح شد؛

غلامرضا جمشیدی: جبهه تولید با وحدت و همدلی، میدان پیروزی در جنگ اقتصادی است

غلامرضا جمشیدی، مدیرعامل شرکت پتروشیمی نوری، در پیامی به مناسبت هفته وحدت و میلاد باسعادت حضرت محمد مصطفی(ص) و امام جعفر صادق(ع)، وحدت و همدلی را از مهم‌ترین نیازهای امروز جهان اسلام دانست و بر ضرورت تکیه بر مشترکات، تقویت گفت‌وگو و هم‌افزایی برای تحقق آینده‌ای سرشار از صلح، عدالت و سربلندی تأکید کرد.
رهبر انقلاب در پیام هفته وحدت تأکید کردند:

هرکس به تفرقه دامن بزند، خواسته یا ناخواسته به دشمن کمک کرده است

رهبر انقلاب اسلامی با تأکید بر ضرورت حفظ وحدت امت اسلامی، تفرقه‌افکنی میان مسلمانان را در راستای اهداف دشمنان دانستند و گفتند: هر فردی در هر جایگاهی که موجب ایجاد تفرقه میان مسلمانان شود، دانسته یا نادانسته مقصود دشمنان اسلام را محقق می‌کند.
همزمان با هفته دولت و با حضور مسئولان شهرستانی انجام شد؛

وقتی توسعه در آبیک به خیابان‌ها رسید؛ روایت ۲۰ پروژه شهری آبیک را بخوانید

همزمان با هفته دولت، ۲۰ پروژه شهرداری آبیک در حوزه‌های عمرانی، خدمات شهری، حمل‌ونقل، ترافیک و زیرساخت با اعتباری بالغ بر ۱۳۵ میلیارد تومان به بهره‌برداری رسید.
شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی خوزستان در دوره مدیریت جدید، با تکیه بر برنامه‌ریزی دقیق، تصمیم‌سازی کارشناسی و نگاه آینده‌نگر، مسیر تازه‌ای را برای توسعه پایدار، افزایش بهره‌وری و تقویت جایگاه این صنعت در اقتصاد استان دنبال می‌کند.
سازمان آگهی های پُرسون