همدان

کارشناس اداره کل هواشناسی استان همدان از تداوم هوای گرم تا پایان هفته خبر داد و گفت دمای هوا در بسیاری از مناطق استان طی روزهای آینده به حدود ۴۰ درجه سانتی‌گراد خواهد رسید.
کارشناس اداره‌کل هواشناسی استان همدان از تداوم پایداری شرایط جوی در روزهای آینده خبر داد و اعلام کرد که دمای هوا به‌تدریج افزایش خواهد یافت و وزش باد نسبتاً شدید نیز در برخی مناطق استان پیش‌بینی می‌شود.
هواشناسی استان همدان از افزایش ۵ درجه‌ای دمای هوا در این استان طی هفته آینده خبر داد. پیش‌بینی می‌شود آسمان استان تا نیمه اول هفته آینده صاف و آفتابی باشد.
نماینده مردم نهاوند در مجلس از صدور دستور برگزاری مزایده ساماندهی سرآب‌های این شهرستان خبر داد و گفت: با هدف جذب سرمایه‌گذاری بخش خصوصی، فرآیند واگذاری مدیریت و ساماندهی این مناطق طبیعی ظرف یک ماه آینده آغاز خواهد شد.
فرمانده انتظامی استان همدان گفت: در جریان اجرای طرح «آرامش در شهر» طی سه روز گذشته بیش از ۲۵ کیلوگرم انواع مواد مخدر کشف، ۱۵۲ قاچاقچی و خرده‌فروش دستگیر و ۳۳۵ معتاد جمع‌آوری شدند.
خانه بهداشت کارگری شرکت کنسانتره سنگ‌آهن صبانور – واحد اسدآباد، براساس ارزیابی‌های پانزدهمین جشنواره ملی کارفرمایان سلامت‌محور، موفق به کسب عنوان خانه بهداشت برتر در سطح کشور شد.
غار علیصدر که قرار بود از اوایل فروردین بازگشایی شود، هنوز تعطیل است و دلیل یا زمان جدیدی برای بازگشایی اعلام نشده.
معاون حل اختلاف دادگستری استان همدان اعلام کرد که در سال ۱۴۰۴، از مجموع ۶۴ هزار پرونده قابل سازش در شوراهای حل اختلاف این استان، ۱۷ هزار و ۵۰۰ پرونده با موفقیت به سازش منجر شده است. حوزه قضایی سردرود با ۵۶ درصد سازش، رتبه بالایی در سطح کشور کسب کرده است.
سازمان آگهی های پُرسون