مدیرکل هواشناسی لرستان از نفوذ توده هوای گرم به استان خبر داد و گفت دمای هوا طی ۴۸ ساعت آینده افزایش مییابد و این شرایط تا پایان هفته تداوم خواهد داشت.
دبیر ستاد اربعین لرستان از ثبتنام ۱۴ هزار نفر از مردم استان در سامانه سماح خبر داد و گفت بر اساس برآوردها، ۵۱ درصد زائران اربعین از مسیر لرستان تردد خواهند کرد.
مدیرکل هواشناسی لرستان از تداوم استقرار هوای گرم و شرایط جوی پایدار در استان تا پایان هفته خبر داد و گفت در این مدت پدیده جوی قابل توجهی پیشبینی نمیشود.
فرمانده انتظامی لرستان از کشف ۵۸ تن برنج خارجی قاچاق در یک انبار واقع در خرمآباد خبر داد و گفت این محموله در جریان اجرای طرح مقابله با احتکار کالا شناسایی و ضبط شد.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان با رد اخبار منتشرشده درباره حمله به شهرستان دورود، تأکید کرد هیچگونه حملهای به این شهرستان صورت نگرفته است.
با صدور حکمی از سوی میثم محتشمآرا، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان لرستان، محمد گودرزیکیا به عنوان معاون توسعه مدیریت و منابع این اداره کل منصوب و معرفی شد.
در پی آسیبهای وارده به ساختمانهای تاریخی استان لرستان در جریان جنگ رمضان، معاون وزیر میراثفرهنگی با تأکید بر ضرورت تسریع در عملیات مرمت و بازسازی، بر اهمیت حفظ این اماکن برای میراث فرهنگی کشور اشاره کرد.