خوزستان

به منظور افتتاح و آغاز اجرای چند طرح راهبردی؛

وزیر نیرو به خوزستان می‌رود

وزیر نیرو در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه هفته جاری به خوزستان سفر می‌کند تا با افتتاح پروژه‌های کلیدی آب و برق و آغاز عملیات اجرایی طرح‌های راهبردی، زیرساخت‌های حیاتی استان را تقویت کند.
در حاشیه حواشی پیرامون کادر فنی تیم خیبر خرم‌آباد و شایعات مربوط به پیوستن مربی به استقلال، مسعود عبدی، مدیرعامل این باشگاه، با تأیید پافشاری مالک بر تداوم همکاری با کادر فنی، در اظهاراتی غیرمنتظره اعلام کرد که دیگر هوادار پرسپولیس نیست. وی همچنین عملکرد تیم را با وجود مشکلات داوری و محرومیت تماشاگران، قابل قبول دانست.
رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی کشور اعلام کرد که مهلت نهایی برای رسیدگی به صلاحیت داوطلبان انتخابات شوراها تا تاریخ ۲۵ اسفندماه تعیین شده است. در پایان این مهلت، اسامی نهایی داوطلبان تأیید صلاحیت شده برای طی مراحل بعدی انتخابات به وزارت کشور تحویل داده خواهد شد.
در رقابت‌های ووشوی ساندا و تالو که در استان البرز برگزار شد، تیم تهران با کسب ۵ طلا و یک برنز مقتدرانه به مقام قهرمانی دست یافت. نفرات برتر راه یافته به اردوی انتخابی تیم ملی که از فروردین ۱۴۰۵ آغاز می‌شود، مشخص شدند.

جواد کاظمی سلطانی مدیرکل جهاد کشاورزی خوزستان مطرح کرد:

خوزستان، قطب اول کشاورزی کشور با افتتاح ۱۷۹ پروژه در دهه فجر است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان از بهره‌برداری ۱۷۹ پروژه کشاورزی در این استان همزمان با دهه مبارک فجر خبر داد و گفت: برای اجرای این طرح‌ها بیش از ۳ همت اعتبار هزینه شده که از این میزان، حدود ۲.۵ همت توسط بخش خصوصی تأمین شده است؛ موضوعی که نشان‌دهنده جذابیت بالای بخش کشاورزی خوزستان برای سرمایه‌گذاری است.
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی وضع هوا از ورود سامانه بارشی جدید از شنبه به غرب کشور خبر داد و گفت: امروز و فردا نیز در مناطقی از شمال غرب، غرب و دامنه‌های جنوبی البرز شاهد رگبار، رعدوبرق و بارش برف خواهیم بود.

استاندار خوزستان با تأکید بر اینکه ایستادگی جمهوری اسلامی در برابر نظام سلطه، تصمیمی عقلانی و عزت‌محور است، گفت: ملت ایران هزینه استقلال و کرامت ملی را آگاهانه پذیرفته و امروز با اقتدار و انسجام ملی، در برابر استکبار ایستاده است.
با دستور رئیس جمهور صورت گرفت:

اختصاصی پُرسون| پارس پلاستیک خوزستان افتتاح شد

همزمان با ایام دهه مبارک فجر، شرکت پارس پلاستیک خوزستان طی مراسمی با حضور ویدئوکنفرانسی رئیس‌جمهور و جمعی از مدیران ارشد استان، در شهرک صنعتی شماره ۲ اهواز به بهره‌برداری رسید.
مدیرعامل بانک تجارت در جریان سفر کاری به استان خوزستان، در دیدار با مدیرعامل شرکت پالایش گاز بیدبلند خلیج فارس، بر گسترش همکاری‌های بانکی و مالی و حمایت هدفمند از صنعت راهبردی پتروشیمی به‌عنوان یکی از پیشران‌های اصلی اقتصاد کشور تأکید کرد.
فاز نخست پست برق ۱۳۲ به ۳۳ کیلوولت جایزان با ظرفیت ۳۰ مگاولت‌آمپر و سرمایه‌گذاری ۲۴۰ میلیارد تومان، به‌عنوان یکی از پروژه‌های حیاتی وزارت نیرو برای تأمین برق پایدار تابستان ۱۴۰۵، با حضور مسئولان استانی در شهرستان امیدیه افتتاح شد.
احمدی مدیر کل امور اقتصادی و دارایی خوزستان خبر داد:

۱۰۰ درصد سهم درآمدی خوزستان محقق شد/ رشد ۳۰ درصدی درآمد استان

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی خوزستان از تحقق کامل سهم درآمدی استان خبر داد و گفت: سهم درآمد خوزستان در سال جاری ۷۰ همت بوده که نسبت به سال گذشته ۳۰ درصد رشد داشته است.
معاون اقتصادی استاندار خوزستان:

تقویت تولید نماد اصلی دستاوردهای انقلاب است

معاون اقتصادی استاندار خوزستان با تأکید بر لزوم ارائه گزارش‌های دقیق و به‌روز از سوی بانک‌های عامل، خواستار شد که وضعیت تسهیلات پرداخت‌شده، طرح‌های مصوب، قراردادهای منعقدشده و پرونده‌های در حال بررسی به‌صورت شفاف و تفکیکی ارائه شود تا تصمیم‌گیری‌ها با دقت و اثربخشی بیشتری صورت گیرد.
نماینده مردم اهواز در مجلس شورای اسلامی گفت: با وجود وعده صریح رئیس‌جمهور مبنی بر استفاده از نیروهای متخصص بومی در خوزستان، طی ماه‌های اخیر چند مدیر بومی کنار گذاشته شده و مدیران غیربومی و پروازی جایگزین آنان شده‌اند.
در بیانیه مشترک بنیاد شهید خوزستان مطرح شد:

سپاه نهادی مردمی و حافظ امنیت ملی است

خانواده‌های معظم شهدا، جانبازان و آزادگان، مدیرکل، معاونین، رؤسای ستادی و ادارات شهرستان‌ها و کلیه کارکنان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خوزستان با صدور بیانیه‌ای، اقدام خصمانه، غیرقانونی و مغرضانه اتحادیه اروپا علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به‌شدت محکوم و حمایت قاطع خود را از فرماندهان و نیروهای این نهاد انقلابی اعلام کردند.
دهه فجر امسال در استان خوزستان با افتتاح و آغاز عملیات اجرایی بیش از دو هزار پروژه در حوزه‌های مختلف عمرانی، اقتصادی و زیربنایی همراه خواهد بود و دستاوردهای قابل‌توجهی در بخش‌های تولید، صادرات و همکاری‌های مرزی به ثبت رسیده است.
بازدید وزیر میراث فرهنگی از حرم و پل تاریخی دزفول؛

وحدت و همدلی مردم، پاسخ واقعی به آشوبگران است

رضا صالحی امیری، وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، در بازدید از حرم مطهر حضرت سبزقبا (ع) در دزفول ضمن محکوم کردن هتک حرمت آشوبگران، بر ضرورت حفظ وحدت و همدلی مردم و اهمیت مرمت آثار تاریخی شهرستان تأکید کرد.
اولین نیروگاه خورشیدی شهرداری اهواز با ظرفیت ۵۰ کیلووات و اعتبار ۴ میلیارد تومان امروز سه‌شنبه ۷ بهمن توسط معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری به بهره‌برداری رسید تا بخشی از برق این معاونت تأمین شود و مصرف انرژی کاهش یابد.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان خوزستان از انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با دانشگاه فرهنگیان استان خبر داد. این تفاهم‌نامه با هدف توسعه مهارت‌افزایی، ارتقای سطح علمی خانواده‌های معظم شهدا و ایثارگران و بهره‌مندی از ظرفیت‌های پژوهشی این مرکز آموزشی به امضا رسیده است.
سرهنگ کیومرث کشوری فرمانده انتظامی اهواز خبر داد؛

هفتمین یادواره شهدای انتظامی در اهواز برگزار میشود

سرهنگ کیومرث کشوری، رئیس پلیس شهرستان اهواز به مناسبت قدردانی و تکریم خانواده های شهدای نیروی انتظامی از برگزاری هفتمین یادواره شهدای انتظامی شهرستان اهواز خبر داد.
مأموران دریابانی آبادان با یک عملیات کم‌سابقه و پیچیده موفق شدند یک شناور خارجی حامل ۳۶۳ هزار لیتر سوخت قاچاق را در آب‌های سرزمینی ایران توقیف کنند و ۱۱ نفر از عوامل اصلی این پرونده را دستگیر کنند.
امین ابراهیمی، مدیرعامل شرکت فولاد خوزستان، در جلسه عالی کمیته راهبری این شرکت با تشریح راهبردهای عبور از محدودیت‌های انرژی و تلاطم‌های اقتصادی، بر ضرورت بازاریابی و تجاری‌سازی تجهیزات بومی‌سازی‌شده، مدیریت هوشمند منابع و تداوم تولید در شرایط سخت تأکید کرد.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی خوزستان، کمبود تخصیص ارز و اختلال در تأمین نهاده‌ها را مهم‌ترین مانع پیش‌روی بخش تولید کشاورزی و دامپروری استان عنوان کرد و از دپوی میلیون‌ها تن نهاده در بندر امام خمینی(ره) به‌عنوان نمونه‌ای بارز از این چالش نام برد.
سازمان آگهی های پُرسون