انرژی

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های خبری سرویس نفت و انرژی و نیرو را در سرویس انرژی پرسون بخوانید.

رئیس کمیسیون عمران در نامه‌ای به رئیس‌جمهور با انتقاد از تعلل وزارت نفت و سازمان برنامه در تأمین و توزیع مواد اولیه قیر، خواستار اجرای قانون برای تسریع پروژه‌ها و جلوگیری از تبعات حقوقی شد.
سخنگوی صنعت آب ایران گفت: ادعای مطرح‌شده درباره «روز صفر آبی» در برخی مناطق پایتخت صحت ندارد؛ میزان مدیریت مصرف آب در تهران در تیرماه ۱۳ درصد و در مردادماه (تاکنون) بیش از ۱۴ درصد بوده است.
سهم ایران از دریای خزر همچنان در هاله‌ای از ابهام

پسروی آب خزر؛ فاجعه زیست‌محیطی و ریزگردهای گسترده

دریای کاسپین که با ایجاد یک خط ساحلی در 3استان شمالی چهره شمال ایران را دگرگون کرده، حالا چند سالی است که برای خودش یک روز دارد؛ روز دریای خزر. در سال ۱۳۸۲، 5کشور ساحلی پیرامون خزر، کنوانسیون منطقه‌ای حفاظت از محیط‌زیست دریای خزر موسوم به کنوانسیون تهران را امضا کردند و در ۱۲ آگوست ۲۰۰۶ برابر با ۲۱ مرداد ۱۳۸۵ متعهد شدند تا مفاد این معاهده را رعایت کنند.
از ابتدای سال آبی (مهرماه) تا ۱۸مرداد میزان ورودی مخازن کل معادل ۲۳ میلیارد و ۵۶۰میلیون مترمکعب بوده که کاهش ۴۲ درصدی ورودی سدها را نسبت به سال گذشته نشان می دهد.
با حمایت مهندس دورباشی‌زاده مدیرعامل شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت‌تپه و تلاش شبانه‌روزی کارکنان، پروژه جداسازی شبکه برق منازل مسکونی از کارخانه پس از یک سال پیگیری به سرانجام رسید؛ اقدامی که ضمن کاهش هزینه‌های انرژی، خاموشی‌های خانگی را پایان داد و شبکه‌ای ایمن و استاندارد را برای ساکنان هفت‌تپه به ارمغان آورد.
رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا گفت: برآورد وزارت نیرو این است که همین حالا به اندازه تولید سه نیروگاه مانند نیروگاه اتمی بوشهر، برق توسط مزارع و ماینرهای غیرقانونی مصرف می‌شود.
تعطیلات سه هفته‌ای مجلس؛ فرصتی برای وزیر نیرو یا بهانه‌ای برای تعلل؟

استیضاح وزیر نیرو در کما، نمایندگان در تعطیلات!

صدوخرده ای از نمایندگان مجلس پای ورقه ای را امضا کرده اند که قرار است با آن آقای عباس علی‌آبادی وزیرمحترم نیرو استیضاح شود.
خشک‌سالی تاریخی و ناترازی ۲۶ هزار مگاواتی برق

صنایع آب‌بَر و انرژی‌محور ایران در آستانه فروپاشی اقتصادی

در سایه خشک‌سالی و خاموشی‌های بی‌امان، صنایع ایران زیر فشار کمبود آب و برق در تکاپوی بقا هستند. آیا این ستون‌های حیاتی اقتصاد در گرداب ناترازی فرو خواهند رفت؟
شرکت توسعه صنایع نفت و گاز خلیج فارس با تمرکز بر فناوری و سرمایه‌گذاری در استارت‌آپ‌ها، مسیر نوینی برای عبور از چالش‌های صنعت انرژی ایران ترسیم می‌کند.
دکتر حامد رحیمی، مدیرعامل شرکت چشم‌انداز این مجموعه را برای عبور از چالش‌ها و تبدیل ایران به بازیگری تأثیرگذار در بازارهای آسیایی و آفریقایی تشریح می‌کند.
دبیر کمیسیون اصل نود مجلس با تأکید بر اینکه ناترازی و قطعی برق خسارت‌های زیادی به صنایع و اقتصاد کشور، به‌ویژه در مناطق جنوبی وارد کرده، اظهار داشت: شهرهای جنوبی علاوه بر مشکل کم‌آبی، با آلودگی هوا و پدیده گرد و غبار مواجه هستند، بنابراین باید در اعمال خاموشی‌ها به شرایط خاص آنها توجه ویژه شود.
مدیر عامل آبفای منطقه پنج گفت:میزان آب موجود سدها برای تهران تا پایان شهریور است و با توجه به وضعیت موجود مردم در راستای مدیریت مصرف ما را یاری کنند تا از این شرایط عبور کنیم.
از سفارتخانه‌ها تا مزارع مخفی ماینینگ؛ برق ارزان، سود کلان

چه کسی بیت‌کوین ایران را می‌بلعد؟

بیت‌کوین و خاموشی‌های تابستان‌های ایران دیگر فقط با گرما و شرجی شناخته نمی‌شوند؛ خاموشی‌های مکرر برق، زندگی روزمره میلیون‌ها نفر را مختل کرده است. از نانوایی‌های سنتی که خمیرگیرشان از کار می‌افتد تا بیمارستان‌هایی که در تاریکی فرو می‌روند، انگشت اتهام به سمت یک متهم غیرمنتظره نشانه رفته: استخراج بیت‌کوین. اما آیا واقعاً ماینرهای بیت‌کوین مقصر اصلی خاموشی‌ها هستند؟ یا این فقط بهانه‌ای است برای پنهان کردن مشکلات بزرگ‌تر؟
سازمان آگهی های پُرسون