اقتصاد آنلاین

سرویس اقتصادی به منظور ارتقای سطح بینش و آگاهی عمومی مردم درباره نظام اقتصادی و در حوزه هایی چون بانک، بیمه، بورس، اقتصاد کلان، راه و شهرسازی، صنعت، معدن، تجارت، انرژی، نیرو، کشاورزی، کار و تعاون و از این قبیل به اطلاع رسانی می پردازد.

مهمترین اخبار

مازاد عرضه جهانی و امید به کاهش تنش میان روسیه و اوکراین، قیمت نفت را با وجود تنش‌های ژئوپولیتیکی و توقیف نفت‌کش ونزوئلا، با افت هفتگی همراه کرد.

معاون اول رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه حفظ ثبات بازار و صیانت از معیشت مردم اولویت اصلی دولت است، اعلام کرد درآمد حاصل از اصلاح قیمت بنزین به‌طور کامل برای حمایت معیشتی و کالابرگ هزینه خواهد شد؛ تصمیمی که با همراهی مردم، نظر نخبگان و نظارت جدی بر بازار همراه بوده است.

با کاهش قیمت هش به زیر ۴۰ دلار، شرکت‌های استخراج بیت‌کوین برای کاهش هزینه‌ها به استفاده از انرژی‌های خورشیدی، بادی و آبی روی آورده‌اند.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی اعلام کرد که این هفته تصمیمات مهم و تازه‌ای درباره بازار لبنیات گرفته خواهد شد تا ضمن حمایت از تولیدکنندگان، مصرف‌کنندگان نیز از ثبات قیمت‌ها بهره‌مند شوند. این اقدام در راستای مدیریت بازار و کاهش نوسانات قیمتی انجام می‌شود و انتظار می‌رود اثرات مثبت آن به زودی در بازار مشاهده شود.

وزیر جهاد کشاورزی با اعلام رفع موانع ارزی و اداری در بندر امام خمینی(ره)، از تسریع روند تخلیه و حمل کالاهای اساسی خبر داد و گفت: موجودی ۳.۵ میلیون تنی نهاده‌های دامی در این بندر، چشم‌انداز روشنی برای تولید پایدار در بخش دام و طیور کشور ترسیم می‌کند.

سید محمد رضا صیدایی پژوهشگر حوزه برنامه ریزی و مدیریت پروژه های ملی و صنعتی نوشت:

وقتی برنامه‌ریزی قربانی تدارکات می‌شود؛ نقدی بر نظام فنی و اجرایی ایران

با وجود گذشت بیش از سه دهه از استقرار نظام فنی و اجرایی کشور و اجرای هزاران پروژه عمرانی در سطوح ملی و استانی، انباشت پروژه‌های نیمه‌تمام، انحراف از اهداف زمان، هزینه و کیفیت و کمبود منابع مالی، این پرسش اساسی را پیش‌روی سیاست‌گذاران قرار داده است: آیا مسئله اصلی، کمبود منابع است یا ضعف در چارچوب مدیریت پروژه؟ مقایسه نظام فنی و اجرایی کشور با استاندارد بین‌المللی PMBOK نشان می‌دهد که فقدان نگاه فرایندمحور، ضعف برنامه‌ریزی و پایش، و بی‌توجهی به مفهوم «ارزش‌آفرینی» از مهم‌ترین دلایل ناکارآمدی پروژه‌های عمرانی در ایران به شمار می‌رود.

سخنگوی سازمان تعزیرات حکومتی اعلام کرد که این هفته تصمیمات مهم و تازه‌ای درباره بازار لبنیات گرفته خواهد شد تا ضمن حمایت از تولیدکنندگان، مصرف‌کنندگان نیز از ثبات قیمت‌ها بهره‌مند شوند. این اقدام در راستای مدیریت بازار و کاهش نوسانات قیمتی انجام می‌شود و انتظار می‌رود اثرات مثبت آن به زودی در بازار مشاهده شود.

در جلسه مدیریت تأمین و مصرف انرژی به ریاست مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور با تأکید بر اولویت سلامت، رفاه و معیشت مردم، چهار دستور فوری برای بازگشت نیروگاه‌ها به مدار، جلوگیری از اتلاف انرژی و تأمین پایدار سوخت صادر کرد تا کشور بدون چالش از فصل سرد سال عبور کند.

سازمان آگهی های پُرسون