یک تحلیلگر مسائل سیاسی نوشت: دفاع از جان و مال و ناموس شهروندان، مستقل از نوع پوششان، بیهیچ چون و چرا و کم و کاستی، بیهیچ اما و اگری، جز ابتداییترین وظایف هر حکومتی است.
نماینده مجلس ششم نوشت: بپذیریم که هم بی حجابان و هم با حجاب ها اعضای همین جامعه و پرورش یافته مدارس و دانشگاه ها و نهادهای رسانه ای و فرهنگی همین کشورند.
مدیر مسئول روزنامه اطلاعات نوشت: دو نهاد علم و دین، نهادهای اصلی قوام ملتها هستند. انتشار حرفهای سست و غیر عقلانی از روحانیون و دانشگاهیان فروپاشی سرمایه اجتماعی را در پی خواهد داشت.
طرفداران بی حجابی یا حجاب اختیاری به گونه ای سخن می گفتند که گویی صرفا با روسری مکل دارند ولی بعد از آزادی نسبی که به آنها داده شد معلوم شد که بسیاری ازآنها به دنبال اندامنمایی وحتی نیمه عریانی و بیبند و باری هستند و این چیزی است که جامعه ما حتی بسیاری از حامیان حجاب اختیاری نمی پذیرند و از حکومت می خواهند که مانع رشد این پدیده شود.
سخنگوی وزارت امور خارجه گفت: واشنگتن بهتر است واقعبینانه، حقایق جدید را درک نموده و از تلاش برای دخالت در منطقه غرب آسیا و خلیج فارس در جهت منافع رژیم متزلزل صهیونیستی پرهیز کند.
سعید الله بداشتی، در پستی اینستاگرامی دربارهی دیدار اخیرش با روحانی نوشت: بعد از پیروزی در انتخابات و در یکی از سفرهای اروپایی یکی از مؤثرترین سیاستمداران به دکتر روحانی گفته بود که همه چیز برای حمله نظامی به ایران و جنگ مهیا شده بود که روی کار آمدن روحانی ورق را به نفع ایران برگرداند.
آذری جهرمی وزیر ارتباطات سابق در جواب کاربری که اسم وزیر ارتباطات جدید را نمیدانست نوشت: الان هم با سخنگوی دولت، حال و احوال میکنند به اجداد من سلامعلیک می دهند.