چند چهره چند جمله

محسن هاشمی رییس پیشین شورای اسلامی شهر تهران و رییس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی با اشاره به موضوع انتقال پایتخت گفت: کرمان قابلیت مناسبی برای پایتخت شدن را دارد.
رییس شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی گفت: از نظر اصولی که حزب به آن می‌پرداخت و از شعار‌های حزب بود، اصل حکومت قانون است، همان جمله که آیت الله هاشمی رفسنجانی نیز گفتند راهی جز تبعیت از قانون نداریم. البته برای اینکه بتوانیم مشکلات را در کشور حل کنیم باید به اصول دیگری هم پایبند باشیم و الان در وضعیت امروز همکاری‌های منطقه‌ای و رسیدن به صلح پایدار می‌تواند امنیت ملی را حفظ کند که جزو اصول حزب کارگزاران بوده است.

از نگاه صادق زیباکلام؛

راز محبوبیت سردار سلیمانی

به‌ عنوان یک فرمانده عالی‌رتبه سپاه، او هرگز رفتار از بالا و تحکم‌آمیز با مردم نداشت. مردم اینها را درک می‌کردند که حاج‌قاسم با خیلی از مسئولان دیگر فرق می‌کند. اینها باعث به‌وجودآمدن آن شخصیت کاریزماتیک برای حاج‌قاسم شده بود.
محمد جواد ظریف در اظهارات جدیدش درباره شهید سردار سلیمانی گفت: بنده و شهید سلیمانی هفته‌ای یک بار در وزارت امور خارجه با همدیگر ملاقات داشتیم و آن جایی را که با هم ملاقات می‌کردیم به اسم ساختمان شهید سلیمانی نام‌گذاری کردیم.

آیت‌الله نوری همدانی با تأکید بر اینکه گرانی کمر مردم را خم کرده و باید برای اقتصاد چار‌ه‌اندیشی فوری شود، گفت: «باید به دولت کمک کرد و شکی نداریم رئیس‌جمهور محترم تلاش می‌کند که مشکلات حل شود؛ لذا باید اختلاف را کنار گذاشت و برای کشور کار کرد.»
خاتمی گفت: من فکر می‌کنم هنوز هم آن بیانیه ۱۵ ماده‌ای که مطرح شد کم هزینه‌ترین و پرفایده‌ترین راه برای این است که کشور دچار آشوب و درگیری نشود و به تعبیر من هم براندازی ناکام بماند و در عین حال خودبراندازی هم نباشد و نظام جمهوری اسلامی در جایگاه خودش بماند.

سرپرست فرمانداری بندرانزلی در گفتگو با پُرسون:

۱۳۰ امین جلسه علنی شورای شهر انزلی باطل اعلام شد

سرپرست فرمانداری بندرانزلی گفت: کمیته تطبیق « یکصد و سی و امین جلسه » آن شورا، که خارج از موعد مقرر برگزار شده بود را غیررسمی تلقی و تمامی مصوباتش را فاقد اعتبار و ضمانت اجرایی میداند.
«نباید به دروغ بگوییم وضع خوب است، اما باید بگوییم ما می‌توانیم از این وضعیت پله‌ای برای حرکت رو به جلو بسازیم؛ هزار مشکل داشته‌ایم، اما می‌توانیم. امروز مهم‌ترین نقطه هدف در ملت ما امید است. اگر امید ما را بکشند، ما مرده‌ایم. هر ملتی با امید زنده است. در طول یک مسیر عصبانیت و ناراحتی هست، اما انسان سریعا باید توانایی خود را باز آفرینی کند.»

عضو هیئت رئیسه مجلس در توئیتی در واکنش به رفع فیلتر دو پلتفرم خارجی نوشت: خوب حالا که دیگه واتساپ و گوگل پلی رفع_فیلتر شد و خیال دولت راحت! لطفا مشکل قطعی برق و پرواز کهکشانی دلار را حل کنید.
سازمان آگهی های پرسون