جهان اطراف

جهان اطراف پُرسون؛ پوشش فوری و تحلیل دقیق مهم‌ترین رویدادها و اخبار بین‌المللی، سیاست خارجی و اتفاقات جهان. تازه‌ترین تحولات را همین حالا دنبال کنید!

جنبش مقاومت اسلامی فلسطین (حماس) اعلام کرد که «دونالد ترامپ»، رئیس جمهور آمریکا هرگز از تکرار اتهامات و دروغ‌های رژیم صهیونیستی در خصوص سرقت کمک‌ها توسط حماس خسته نمی‌شود و حماس نیز هرگز از رد و تکذیب آنها خسته نخواهد شد.
حزب‌الله لبنان اینک می‌تواند جنگی که در روز ۶ آذر متوقف کرده را با قدرت بیشتری از سر بگیرد و همان بلایی که اسرائیل را در روز سه‌شنبه ۶ آذر وادار به پذیرش آتش‌بس کرد، بر سر این رژیم وارد کند.
رییس جمهور پیشین و معاون شورای امنیت روسیه در پاسخ به تهدید ترامپ گفت: این واکنش نشان داد که در مورد همه چیز حق با روسیه است و ما به راه خود ادامه خواهیم داد.
وزارت خارجه رژیم صهیونیستی به اظهارات نخست‌وزیر کانادا درباره کشور فلسطین واکنش نشان داد و آن را پاداشی برای جنبش مقاومت اسلامی حماس در شرایط کنونی دانست.
رئیس جمهور آمریکا بامداد پنجشنبه گفت که شرکت‌های نفتی از این کشور به زودی از خاک پاکستان نفت استخراج خواهد کرد.
رسانه های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که این رژیم، همزمان با ارسال هوایی کمک ها به غزه، انتشار تصاویر ویرانی غزه را ممنوع کرده است.
رئیس جمهور آمریکا که از حامیان اصلی جنایات رژیم صهیونیستی به شمار می رود به واکنش همسرش با دیدن تصاویر کودکان قحطی زده در نوار غزه اشاره کرد.
بر اساس پیش‌نویس بیانیه نهایی کنفرانس بین المللی فلسطین در مقر سازمان ملل در نیویورک که با هدف پیشبرد تلاش‌ها برای دستیابی به راه‌حلی مسالمت‌آمیز در مساله فلسطین بر اساس راه‌کار دو دولتی برگزار شده است، شرکت کنندگان درباره لزوم پایان دادن به درگیری و جنگ میان اسرائیل و تشکیل کشور فلسطین توافق کرده اند.
همزمان با موج جهانی محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان در غزه، وزیر امور خارجه این رژیم خواستار فشار بین‌المللی بر جنبش حماس شد و ادعا کرد: فشار جهانی برای آتش‌بس در غزه یک «کارزار منحرف» است.
سازمان آگهی های پُرسون