جهان اطراف

جهان اطراف پُرسون؛ پوشش فوری و تحلیل دقیق مهم‌ترین رویدادها و اخبار بین‌المللی، سیاست خارجی و اتفاقات جهان. تازه‌ترین تحولات را همین حالا دنبال کنید!

فرانسه به‌صورت رسمی کشور فلسطین را به‌عنوان یک دولت مستقل به رسمیت شناخت. این اقدام در نشست سازمان ملل به رهبری پاریس و ریاض صورت گرفت و با استقبال سایر کشورهای غربی همراه بود. رئیس‌جمهور مکرون این گام را ضروری برای تقویت راه‌حل دو دولتی و دستیابی به صلح پایدار در منطقه دانست.
معاون وزیر خارجه روسیه در دیداری با نمایندگان انگلیس، فرانسه و آلمان نسبت به تلاش این کشورها برای بازگرداندن تحریم‌های شورای امنیت علیه ایران هشدار داد و این اقدامات را فاقد مبنای قانونی دانست.
وزیر امور خارجه ایران در پیامی به مناسبت سال نو یهودیان، ضمن تبریک به یهودیان واقعی و صلح‌دوست، عملکرد نتانیاهو و رژیم اسرائیل را عامل انزوای جهانی و جنایت علیه فلسطینیان دانست و خواستار حمایت جهان از یهودیانی شد که علیه سوءاستفاده از دین خود اعتراض می‌کنند.
معاون وزیر امور خارجه ایران، عراقچی، در نخستین روز حضورش در نیویورک برای شرکت در هشتادمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل، با رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی دیدار و درباره موضوعات مهم گفتگو کرد.
سید عباس عراقچی در بدو ورود به نیویورک برای شرکت در هشتادمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل، با اشاره به تجاوز اخیر آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران، از استفاده از این تریبون بین‌المللی برای بیان مواضع مردم ایران و دفاع از حق ملت در جنگ دوازده‌روزه خبر داد.
سید عباس عراقچی معاون وزیر امور خارجه ایران، در پیامی به همتای سعودی خود، روز ملی عربستان را تبریک گفت. همچنین سفیر ایران نیز با ارسال پیام‌هایی، این مناسبت را به مقامات عربستان تبریک گفته است. این تبریکات نشان‌دهنده روند رو به بهبود روابط میان دو کشور است.
وزیر امنیت داخلی رژیم صهیونیستی علیه رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین که با تل آویو همکاری می‌کند موضع گرفت.
رئیس رژیم صهیونیستی:

روز غم‌انگیزی رقم خورد

رئیس رژیم صهیونیستی به روند به رسمیت شناخته شدن کشور فلسطین توسط غربی‌ها واکنش نشان داد.
جولانی در گفت‌وگو با سی‌بی‌اس

تمجید از ترامپ و وعده بازگشت آوارگان سوری

ابو محمد الجولانی در مصاحبه با شبکه سی‌بی‌اس، از اقدامات ترامپ در سوریه تمجید کرد و لغو تحریم‌ها را گامی بزرگ برای بازگشت آوارگان دانست. او همچنین بر بهبود روابط مستقیم سوریه و آمریکا تأکید کرده و مدعی مقابله با داعش و گروه‌های خارجی شد.
وزارت خارجه آمریکا از گفتگوی «مارکو روبیو» با همتای سعودی خود خبر داد. در این رایزنی، دو طرف درباره غزه، سوریه و سودان گفتگو کرده و وزیر خارجه آمریکا بر تعهد واشنگتن به امنیت کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس تأکید کرد.
سازمان آگهی های پُرسون