جهان اطراف

جهان اطراف پُرسون؛ پوشش فوری و تحلیل دقیق مهم‌ترین رویدادها و اخبار بین‌المللی، سیاست خارجی و اتفاقات جهان. تازه‌ترین تحولات را همین حالا دنبال کنید!

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا شامگاه دوشنبه در شبکه اجتماعی تروث سوشال نوشت که ایالات متحده از نتایج حاصل شده در سوریه رضایت کامل دارد و این کشور اکنون فرصتی تاریخی برای برقراری صلح و توسعه روابط مرفه با اسرائیل دارد.
ولودیمیر زلنسکی، رئیس‌جمهور اوکراین، در دهمین سفر خود به فرانسه از آغاز جنگ در سال ۲۰۲۲، با امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه، در پاریس دیدار و درباره پایان سریع جنگ و تضمین‌های امنیتی اوکراین مذاکره کرد. این دیدار با حضور چندین رهبر اروپایی و نمایندگان آمریکایی برگزار شد و زلنسکی بر اهمیت صلح پایدار تأکید کرد.
وزارت خارجه روسیه در واکنش به سخنان رئیس کمیته نظامی ناتو که گفته بود «حملات پیشدستانه می‌تواند اقدامی دفاعی باشد»، این اظهارات را «خطرناک» و مصداق «بی‌مسئولیتی» و تلاشی برای تضعیف روند حل‌وفصل بحران اوکراین توصیف کرد.
روزنامه انگلیسی در گزارشی انتقادی از سیاست‌های اقتصادی ترامپ نوشته است که او با سیاست‌های اقتصادی‌اش ثروتمندانی را ثروتمندتر کرده و در مقابل، جیب خانواده‌های معمولی آمریکا را خالی کرده است.
یک رسانه صهیونیستی فاش کرد که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، در درخواست رسمی عفو خود به رئیس این رژیم، معامله‌ای غیررسمی پیشنهاد کرده است که طی آن با لغو اصلاحات قضایی و بدون اعتراف به اتهامات و بدون خروج از عرصه سیاسی، عفو کامل دریافت کند.
شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان به نقل از یک منبع مدعی شد که رئیس‌جمهور ونزوئلا، در جریان گفت‌وگوهای غیررسمی با مقام‌های آمریکایی تأکید کرده که آماده است پس از ۱۸ ماه از قدرت کناره گیری کند.
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور پیشین آمریکا، با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی «تروث سوشال»، دولت جو بایدن و کامالا هریس را به دلیل سیاست‌های مهاجرتی و مدیریت ناکارآمد، مسئول وضعیت فعلی کشور دانست و انتقاد شدیدی از عملکرد آن‌ها کرد.
وزیر خارجه عراق تاکید کرد که واشنگتن با هیچ فرد یا گروهی که در فهرست تحریم‌های امریکا قرار دارند، در دولت آینده همکاری نخواهد کرد و چنین اشخاصی نباید در دولت جدید عراق سمتی داشته باشند.
رئیس جمهور آمریکا با انتشار عکسی از محمد بن سلمان ولیعهد عربستان نوشت که پادشاه آینده عربستان سعودی کارهای شگفت‌انگیزی برای این پادشاهی انجام می‌دهد.
وزارت امور خارجه پاکستان با انتشار بیانیه‌ای اعلام کرد این کشور آماده است در قالب نیروی حافظ صلح بین‌المللی به نوار غزه اعزام شود؛ موضوعی که نشان‌دهنده افزایش سطح حمایت اسلام‌آباد از مردم فلسطین است. در این بیانیه تأکید شده پاکستان هرگز در خلع سلاح حماس یا تضعیف مقاومت مشارکت نخواهد کرد.
سازمان آگهی های پُرسون