حرف وزارت‌خانه‌ها

وزیر جهاد در پاسخ به نمایندگان مجلس به انباشت مطالبات معوق نهاده‌های دامی اشاره کرد وگفت: مطالبات امسال با توجه به معوقات سال‌های قبل تامین‌کنندگان نهاده‌های دامی به ۶میلیارد دلار رسیده است.
وزیر ارتباطات گفت: در آینده نزدیک، افراد می‌توانند مستقیماً از طریق ماهواره‌ها به اینترنت دسترسی پیدا کنند. کشورهایی همچون ایران نیز در حال سرمایه‌گذاری در این زمینه هستند.
وزیر نفت با اشاره به اهمیت برگزاری بیست‌وهفتمین اجلاس وزارتی مجمع کشورهای صادرکننده گاز گفت:ایران به‌عنوان بنیان‌گذار مجمع ابتکاراتی مطرح می‌کند که منافع جمعی را در یک افق بلندمدت تامین کند.
وزیر جهاد کشاورزی، با هدف بررسی روند اجرای طرح‌های نوین آبیاری و توسعه زیرساخت‌های کشاورزی جنوب استان کرمان، وارد فرودگاه شهدای جیرفت شد.
کاظم غریب‌آبادی، معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت خارجه ایران، در نشستی با سفرا و کارداران ۹ کشور، تأکید کرد که تحریم‌های یک‌جانبه و فراسرزمینی ناقض حقوق بین‌الملل و حقوق بشر است. او افزود که مقابله با آثار سوء این تحریم‌ها وظیفه دولت‌های تحت فشار و حمایت جامعه بین‌المللی است و از اقدام جامعه توسعه جنوب آفریقا در نامگذاری روز ۳ آبان به‌عنوان «روز مقابله با تحریم‌ها» استقبال کرد.
وزیر امور خارجه گفت: تا زمانی که آمریکایی‌ها سیاست زیاده خواهانه و حداکثری خود را کنار نگذارند و تقاضاهای غیر معقول از ما داشته باشند ما به میز مذاکره باز نمی‌گردیم.
سازمان آگهی های پُرسون