حرف وزارت‌خانه‌ها

مهمترین اخبار

آخرین اخبار

وزیر خارجه کشورمان در واکنش به اظهارات وقیحانه مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی تاکید کرد که مجلس ایران به توقف همکاری با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی رأی داده است، تا زمانی که ایمنی و امنیت فعالیت‌های هسته‌ای ما تضمین شود.
وزیر اقتصاد با تأکید بر ثبات اقتصادی کشور علی‌رغم حملات رژیم صهیونیستی،از عملکرد موفق سازمان اموال تملیکی در تعیین تکلیف ۵۱ همت کالا و تزریق ۹۶ درصد آن به بخش تولید خبر داد.
وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر این که با قدرت در میدان خدمتگزاری به مردم حاضر هستیم، گفت: با حفظ مسائل امنیتی، هیچ کاری نباید روی زمین بماند.
وزیر امور خارجه در تماس تلفنی امروز مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا اقدامات خصمانه رژیم صهیونیستی را نتیجه حمایت‌های مستقیم واشنگتن خواند و گفت: تداوم مذاکرات غیرمستقیم بین ایران و آمریکا در وضعیتی که وحشی‌گری‌ رژیم صهیونیستی ادامه دارد، غیرقابل توجیه است.
بدر عبدالعاطی»، وزیر امور خارجه مصر، در تماس تلفنی با «سید عباس عراقچی»، وزیر امور خارجه ایران، حملات نظامی رژیم صهیونیستی به ایران را محکوم کرد و آن را موجب افزایش خطرناک تنش منطقه‌ای دانست.
ستاد بحران وزارت بهداشت از لحظات نخست تجاوز رژیم صهیونی به آسمان ایران اسلامی با حضور وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تشکیل شد.
احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، در حاشیه یکصد و سیزدهمین کنفرانس بین‌المللی کار در ژنو، با نخبگان ایرانی مقیم خارج از کشور دیدار کرد. او در این نشست، بر ضرورت استفاده از توانمندی‌های این افراد برای حل چالش‌های کشور و تقویت همکاری‌های بین‌المللی تاکید کرد.
وزیر صمت از پشت سر گذاشتن دوره چالش‌ها و شروع مقابله با ابرچالش‌های اقتصادی خبر داد و گفت: نوسانات ارزی به تولیدکننده و معیشت و زندگی مردم ضربه می‌زند.
سخنگوی وزارت امور خارجه ایران:

امکان پیشرفت در مذاکرات وجود دارد

سخنگوی وزارت امور خارجه ایران در گفت‌وگویی تاکید کرد که اگر قصد واشنگتن در مذاکرات عمان محروم کردن ایران از حقوق و منافع آن در برخورداری از یک برنامه صلح‌آمیز هسته‌ای باشد، این موضوع باعث به مشکل برخوردن روند مذاکرات و ایجاد اختلاف میان طرفین خواهد شد.
سازمان آگهی های پرسون