نشست‌ها

رئیس کمیته امداد کشور در دیدار با استاندار قزوین عنوان کرد؛

توسعه نیروگاه‌های خورشیدی مددجویان راه حل کاستن از مشکل ناترازی برق

سید مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد کشور در دیدار با استاندار قزوین گفت: ایجاد نیروگاه‌های خورشیدی کوچک‌مقیاس، علاوه بر درآمدزایی برای خانواده‌های تحت حمایت به رفع ناترازی برق کمک می‌کند.
معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت: بخش عمده‌ای از زنان متأهل در کشور که در سن فرزندآوری قرار دارند، در بازه سنی 35 تا 49 سال (متولدین سالهای 55 تا 68) قرار گرفته‌اند؛ به‌گونه‌ای که بیش از ۶۰ درصد این جمعیت در این گروه سنی هستند. این آمار نشان می‌دهد که فرصت باروری برای بخش بزرگی از زنان متأهل کشور رو به پایان است. این گروه عمدتاً متولدین دهه ۱۳۶۰ هستند
مدیر عالی حرم مطهر رضوی گفت: با استقرار بیش از ۳۲ موکب در نقاط مختلف صحن‌ها و ورودی‌های حرم مطهر، برنامه‌ریزی دقیق و منظمی برای پذیرایی و خدمت‌رسانی به بیش از ۴ میلیون زائر در روزهای منتهی به ولادت حضرت رضا(ع) انجام شده است.
معاون اول قوه قضاییه گفت:طولانی شدن روند رسیدگی به پرونده‌ها از سوی مردم پذیرفتنی نیست و موجبات بروز نارضایتی می‌شود لذا سرعت و دقت رسیدگی به پرونده‌ها باید در دستورکار باشد.
رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام گفت: مجمع تشخیص مصلحت بنای تعلل و یا تعجیل در بررسی لوایح پالرمو و CFT ندارد زیرا معتقد هستیم که باید همه زوایای این لوایح برای اعضا روشن شود.
در جریان تقویت همکاری‌های دوجانبه میان جمهوری اسلامی ایران و کشور مالزی، وزیر کشاورزی مالزی با حضور در محل ستاد وزارت دفاع با امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران دیدار و گفت‌وگو کرد.
در رایزنی طاعتی مقدم با ناظر گمرکات و مدیرکل بنادر گیلان صورت گرفت:

افزایش همکاری‌های حمل‌ونقلی میان بنادر انزلی و کاسپین

مصطفی طاعتی مقدم رئیس هیئت‌مدیره و مدیرعامل سازمان منطقه آزاد انزلی با حضور در حوزه نظارت گمرکات و اداره کل بنادر و دریانوردی گیلان؛ در خصوص سازوکارهای ترسیم افق‌های همکاری جهت افزایش فعالیت‌های حمل‌ونقلی در بستر کریدورهای بین‌المللی به گفتگو پرداخت.
معاون اول رئیس‌جمهور در نشست با «مدیران کل حوزه وزارتی وزارتخانه‌ها و حوزه ریاست دستگاه‌های اجرایی» گفت: برنامه‌مداری مبنای کار دولت چهاردهم است و باید نظام جدی پیگیری و هماهنگی طراحی شود.
رئیس‌جمهور در نشست با اعضای انجمن بهره‌وری ایران با تأکید بر اینکه دولت چهاردهم مسیر ارتقای بهره‌وری را مبتنی بر داده، گفت‌وگوی کارشناسی و شناخت منطقه‌ای دنبال می‌کند، اظهار داشت: مدیریت ناترازی‌ها نیازمند اطلاعات دقیق از میزان مصرف خانوارهاست.
وزیر کشور گفت: وظیفه ما ایجاد فرصت برابر و حمایت از همه احزاب قانونی است؛ ما باید بستر رقابت سالم را فراهم کنیم تا مردم بتوانند از میان نگاه‌های متفاوت، انتخاب کنند.
رئیس سابق سازمان برنامه و بودجه گفت: تصمیم عملیات وعده صادق شجاعانه و بزرگ بود، در شرایط این تصمیم اخذ شد که کارشناسان و تحلیلگران اقتصادی و سیاسی توصیه می‌کردند که کشور خویشتن‌داری کند.
رئیس‌جمهور مسعود پزشکیان در نشست با فعالان و مدیران مردمی استان البرز با تأکید بر نقش بی‌بدیل مردم در حل مشکلات کشور گفت: «اگر منتظر بمانیم دولت کاری برای ما انجام دهد، این اتفاق نخواهد افتاد؛ چهل سال است که نیفتاده است!» وی افزود با مشارکت مردم می‌توان مدرسه ساخت، عدالت را برقرار کرد و ناترازی‌ها را اصلاح نمود، چرا که یارانه‌ها و ارز دولتی در شرایط فعلی بیش از همه به نفع ثروتمندان عمل می‌کند.
سیدمحمد بهشتی، باغ ایرانی را کهن‌ترین الگوی باغ‌سازی در جهان دانست و آن را حاصل تصرف جوهری انسان بر طبیعت معرفی کرد و نوروز را تجلی نگاه ژرف و شریف ایرانی به طبیعت برشمرد.
سازمان آگهی های پُرسون