نشست‌ها

سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه، در دومین نشست دیپلماسی استانی در مشهد مقدس با جمعی از نخبگان خراسان رضوی دیدار کرد و با تأکید بر ضرورت اتکا به توان ملی برای صیانت از امنیت و توسعه کشور گفت: تجربه نشان داده تنها تکیه بر ظرفیت‌های داخلی، ضامن پایداری ایران در بزنگاه‌های حساس است.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه فلسطین مسئله اول جهان اسلام است، گفت: صهیونیست‌ها بابت جنایاتی که در غزه طی دو سال گذشته انجام داده‌اند، باید محاکمه شوند.
نماینده قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی در نشست خبری مطرح کرد:

خرید جنگنده ها از روسیه ارتباطی با جنگ اخیر ندارد/ من واقعیت‌ها را صراحتاً می‌گویم

سالار ولایتمدار آبنوش، نماینده قزوین، البرز و آبیک در مجلس شورای اسلامی در نشست خبری با اصحاب رسانه استان قزوین گفت: سه قوه با اجماع کامل برای مهار تورم، تأمین کالاهای اساسی و بهبود معیشت مردم برنامه‌ریزی کرده‌اند.
درحالی‌که روابط ایران و روسیه در دریای خزر وارد مرحله‌ای تازه شده، استاندار گیلان از آمادگی این استان برای ایفای نقش محوری در کریدور بین‌المللی شمال ـ جنوب خبر داد؛ مسیری که می‌تواند ایران را از خلیج فارس تا بنادر روسیه و شمال اروپا متصل کند.
سید عباس عراقچی، وزیر امور خارجه، با تأکید بر ضرورت گسترش دیپلماسی اقتصادی در برابر تحریم‌ها، گفت: راه مقابله مؤثر با فشارهای خارجی، استفاده از ظرفیت‌های اقتصادی استان‌ها در تعامل با کشورهای همسایه است. وی همچنین از عزم مشترک ایران و عراق برای تأمین امنیت مرزها و مقابله با تهدیدات مرزی خبر داد.
کاظم غریب‌آبادی، معاون حقوقی و بین‌الملل وزارت خارجه ایران، در نشستی با سفرا و کارداران ۹ کشور، تأکید کرد که تحریم‌های یک‌جانبه و فراسرزمینی ناقض حقوق بین‌الملل و حقوق بشر است. او افزود که مقابله با آثار سوء این تحریم‌ها وظیفه دولت‌های تحت فشار و حمایت جامعه بین‌المللی است و از اقدام جامعه توسعه جنوب آفریقا در نامگذاری روز ۳ آبان به‌عنوان «روز مقابله با تحریم‌ها» استقبال کرد.
رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، اعلام کرد حملات اخیر رژیم صهیونیستی و آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران، آسیب‌های قابل توجهی ایجاد کرده اما دانش فنی ایران از بین نرفته است. او تأکید کرد هیچ مدرکی وجود ندارد که تهران به دنبال ساخت بمب اتمی بوده باشد و از ادامه مسیر دیپلماسی ایران قدردانی کرد.
رئیس‌جمهور ایالات متحده در نشست با سناتورهای آمریکایی در کاخ سفید با اشاره به دستاوردهای خود در حوزه سیاست خارجی گفت که در دوره ریاست‌جمهوری‌اش، هشت جنگ را متوقف کرده است؛ دستاوردی که به گفته او حتی رؤسای‌جمهور پیشین از جمله جورج بوش نیز به آن نرسیده بودند.
مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، در آیین روز ملی صادرات تأکید کرد که دولت چهاردهم عزم جدی برای رفع مشکلات فعالان اقتصادی و تسهیل فضای کسب‌وکار دارد. وی افزود حجم مبادلات خارجی ایران می‌تواند بسیار فراتر از ۱۰۰ میلیارد دلار باشد و برای رسیدن به این اهداف، همکاری موثر دولت و بخش خصوصی ضروری است.
رئیس‌جمهور، مسعود پزشکیان، در نشست امروز با اعضای اتاق بازرگانی ایران، بر لزوم توقف خام‌فروشی تأکید کرد و گفت: چرا باید مواد خام را صادر کنیم و چند برابر آن را برای خرید محصول نهایی هزینه کنیم؟ وی همچنین از تلاش‌های مستمر دولت برای حل مشکلات و موانع کسب‌وکارها خبر داد.
رئیس‌کل گمرک ایران اعلام کرد که در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴، صادرات غیرنفتی کشور ۲۶ میلیارد دلار و واردات ۲۸.۳ میلیارد دلار بوده است. وی همچنین بر تسریع فرآیند ترخیص کالا و رفع موانع اجرایی برای فعالان اقتصادی تأکید کرد.
رئیس‌جمهور ایران در نشست با اعضای اتاق بازرگانی اعلام کرد که هدف غرب از فعال‌سازی مکانیسم اسنپ‌بک محدود کردن فروش نفت ایران است و تأکید کرد که دولت آماده است مشکلات صادرکنندگان را حل و شرایط رشد صادرات را تسهیل کند. وی همچنین بر اهمیت کیفیت کالاهای صادراتی و استفاده از فرصت‌های دیپلماسی اقتصادی با همسایگان تأکید کرد.
جلسه هم‌اندیشی باشگاه پرسپولیس با حضور اعضای هیئت‌مدیره و افشین پیروانی، سرپرست تیم، برگزار شد. در این نشست، پیروانی گزارشی از وضعیت فعلی تیم، حواشی اخیر و مشکلات گذشته ارائه کرد و دیدگاه‌های خود را با هیئت‌مدیره در میان گذاشت. مقرر شد در جلسه بعدی، کادر فنی نیز برای پاسخگویی به سوالات و دغدغه‌های هواداران حضور یابد.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پانزدهمین نشست روسای دبیرخانه‌های سلامت و امنیت غذایی، بر ضرورت تقویت عملکرد اجرایی، کاهش فاصله میان برنامه‌ریزی و اجرا و پیگیری مؤثر مصوبات شورا تأکید کرد. وی همچنین اجرای طرح‌های سلامت شهری، انرژی پاک و خدمات جامع سرطان را از اولویت‌های وزارت بهداشت دانست و بر نقش دبیرخانه‌های استانی و دانشگاه‌ها در تحقق اهداف سلامت مردم تأکید کرد.
علی لاریجانی، دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان، در نشست خبری مشترک با قاسم الاعرجی مشاور امنیت ملی عراق، با تأکید بر اهمیت همکاری امنیتی تهران و بغداد گفت: توافق قاهره پس از فعال‌سازی مکانیسم ماشه عملاً منتفی است. الاعرجی نیز تصریح کرد که عراق اجازه نخواهد داد از خاک یا آسمانش علیه ایران استفاده شود.
سعدالله زارعی، کارشناس غرب آسیا، در نشست مؤسسه اندیشه‌سازان نور می‌گوید ناکامی‌های نظامی رژیم صهیونیستی در غزه و فشارهای داخلی و بین‌المللی باعث پذیرش طرح پیشنهادی ترامپ شد؛ او هشدار داد آتش‌بس کنونی شکننده است و احتمال تشدید درگیری وجود دارد.
روزنامه فایننشال تایمز گزارش داد که دیدار اخیر دونالد ترامپ و ولودیمیر زلنسکی در کاخ سفید به مشاجره‌ای لفظی و پرتنش تبدیل شد. ترامپ در این نشست با لحنی تهدیدآمیز از رئیس‌جمهور اوکراین خواست تا شروط روسیه برای پایان جنگ را بپذیرد و هشدار داد
محمد بهرامی، نماینده بویراحمد، دنا و مارگون در مجلس شورای اسلامی، در نشست شورای آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به افت تحصیلی دانش‌آموزان و کاهش نرخ باروری، وضعیت آینده کشور را نگران‌کننده دانست و بر ضرورت تخصیص اعتبارات برای بهبود آموزش تأکید کرد.
الیاس حضرتی در دومین نشست شورای مشاوران نسل زد تأکید کرد که آینده کشور به دست جوانان نسل نو رقم خواهد خورد و برنامه‌هایی برای تشکیل کابینه نسل زد و ارائه طرح‌ها و ایده‌های نو به دولت دارد.
معاون روابط عمومی مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران خبر داد:

شهر در بحران سخن می‌گوید؛ "شهر گفت" چهارم در راه است

چهارمین نشست تخصصی "شهر گفت" با محوریت "خط مقدم خدمت در جنگ ۱۲ روزه" به همت مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران برگزار می‌شود. این رویداد تجربه‌محور با هدف مستندسازی فعالیت‌های شهری، ترویج فرهنگ گفت‌وگو و تقویت ارتباط میان نخبگان، مدیران و شهروندان برگزار خواهد شد.
سازمان آگهی های پُرسون