نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد بر خلاف نظریه کنونی، پوسته و گوشته زمین به طور همزمان رشد کردهاند. پژوهشگران میگویند این یافته میتواند به حل یک معمای اساسی در مورد سیاره ما کمک و همچنین نحوه شکلگیری سیارات دیگر را روشن کند.
معاون نخست وزیر بریتانیا در اجلاس مجمع عمومی سازمان ملل متحد درباره لزوم قاعدهمند کردن هوش مصنوعی و جلوگیری از خطر بیثباتی در نظم جهانی هشدار خواهد داد.
نشریه «اکونومیست» با توجه به سوابق تاریخی به بررسی این موضوع پرداخته است که چگونه هوش مصنوعی میتواند دنیای علم را به مانند کاری که نیوتن با کشف جاذبه کرد، متحول کند.
محقق ایرانی با ارائه تکنولوژی تولید نوشیدنیهای پستبیوتیک موفق به کسب مدال نقره اختراعات ژنو-سوئیس در سال ۲۰۲۳ و عنوان «مخترع برتر» از سوی فدراسیون بینالمللی مخترعین شد.
مجله تایم به تازگی فهرست ۱۰۰ دانشمند برتر در حوزه هوش مصنوعی را منتشر کرده است که نام الهام طبسی دانشمند ایرانی مشغول در موسسه فناوریهای نوظهور در آزمایشگاه فناوری اطلاعات(NIST) در آن دیده میشود.
پژوهشگران مؤسسه علوم وایزمن ادعا میکنند که اولین مدل کامل جنین انسان را برای شبیهسازی تمام اجزای مهمی که در یک جنین اولیه تشکیل میشود، بدون اسپرم، تخمک یا رحم و تنها با استفاده از سلولهای بنیادی ساختهاند.
سیاره مشتری در هفتههای آینده هر شب چهار دقیقه زودتر به بالاترین نقطه خود در آسمان خواهد رسید و بهتدریج در آسمان غروب، همچنین آسمان قبل از طلوع، قابل مشاهده خواهد بود.
در یک جت خصوصی، تمام امکانات در راستای ایجاد بهترین تجربه برای مسافران است؛ از ملحفههایی که با پنبه مصری ساخته شدهاند تا چاییهایی که در طول سفر آماده میشود، تمام آنها در لوکسترین حالت ممکن است.
ماهواره سنجش از دور طلوع ۳ که به سفارش سازمان فضایی ایران و توسط صنایع الکترونیک ایران (صاایران) ساخته شده بود، پس از گذراندن آخرین آزمایشها، تحویل سازمان فضایی ایران شد.