اروپا و امریکا

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های تحلیلی کشورهای اروپا و امریکا را در سرویس بین الملل پرسون بخوانید.

سایت هسته‌ای نطنز به عنوان یکی از حفاظت شده‌ترین تاسیسات در کشور بار دیگر مورد تعرض قرار گرفت و بار دیگر شواهد و قراین نهادهای امنیتی را به یک عامل خارجی رسانده است؛ اسراییل، رژیمی که تاریخ ۷۰ ساله فعالیت‌های اطلاعاتی-نظامی آن در منطقه نشان داده است تنها یک زبان می‌فهمد.
مدیرکل پیشین خاورمیانه وزارت خارجه مطرح کرد:

ایران هوشیارتر عمل کند/ اسراییل منتظر پاسخ باشد

مدیر کل پیشین بخش خاورمیانه وزارت امور خارجه گفت: اسراییل نگران است تا وضعیت منطقه خاورمیانه عادی و مناسبات بهبود یابد لذا از هر موقعیتی استفاده می کند تا ایران را وادار به عکس العمل کرده و اوضاع را به هم بریزد اما ایران باید هوشیار باشد تا در دام آن نیفتد.
ایران در یکی از شروط خود تأکید کرده است که مذاکرات وین نباید مشمول مرور زمان شود بلکه باید در فرصت فوری یا به نتیجه برسد و آمریکا را به اجرای تعهداتش ملزم کند و یا متوقف شود.
رییس جمهوری با تاکید بر ضرورت مقابله با یکجانبه‌گرایی آمریکا با توسعه همکاری‌های منطقه‌ای گفت: باز کردن پای رژیم صهیونیستی به عنوان یک عنصر بی ثبات کننده و تنش زا، در منطقه خلیج فارس، اقدامی خطرناک است.
«سید عباس عراقچی» معاون سیاسی وزیر امور خارجه و رئیس هیئت مذاکره کننده کشورمان، جهت برگزاری ادامه مذکرات با گروه ۱+۴ عازم وین پایتخت اتریش شد.
منابع خبری، اقدام اخیر آمریکا در انتشار تصویر ناو موشک‌انداز یو‌اس‌اس ماستین که در حال دیده‌بانی از ناو گروه هواپیمابر چینی بوده است را با هدف ارسال پیام توصیف کرده‌اند.
جو بایدن تلاش‌های آشتی‌جویانه‌ای که توسط پیشینیان خود آغاز شده را ادامه خواهد داد. با توجه به اعتبار جمعیتی و اقتصادی هند، این کشور نقشی اساسی در آسیا دارد. گنجاندن هند در استراتژی ایندو-پاسیفیک ایالات متحده و «کواد» در این راستا انجام می‌پذیرد.
معاون وزیر امور خارجه در گفتگو با پرسون:

آمریکا راهی جز خروج از عراق ندارد

آمریکا متحمل هزینه‌های بیهوده‌ای برای ماندن و حضور در عراق شده است و هرچه بیش‌تر بماند هزینه‌های سنگین‌تری را خواهد پرداخت. دولت آمریکا چاره ای جز این‌که از عراق خارج شود، ندارد چرا که خروج نیروهای اشغالگر از عراق مصوبه قانونی مجلس است و آمریکا دیر یا زود باید از عراق خارج شود و اگر زودتر برود هزینه‌ها برای او کم‌تر خواهد بود.
پروژه جدید با رمز «راستی‌آزمایی چندساعته»؛

تله جدید آمریکا برای روحانی / آیا دولت هوشمندی به خرج خواهد داد یا...؟

مرکز پژوهشهای مجلس در یک بررسی دقیق و کارشناسی اعلام کرد: راستی‌آزمایی واقعی رفع تحریم‌ها و تحقق شاخص‌های سنجش‌پذیر ارائه شده از طرف ایران، در چند ساعت و چند روز ممکن نبوده و حداقل ۳ تا ۶ ماه زمان نیاز دارد.
استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا بیان کرد: در داخل برخی‌ها با خوش‌بینی به این مواضع غربی‌ها نگاه می‌کنند حتی اگر منابع بلوکه شده ما آزاد شود نمی‌تواند تاثیری در بهبود وضعیت داشته باشد چون آنها موجب تقویت تولید و کاهش تورم نمی‌شوند بلکه در این سیستم پر از رانت تبدیل به رانت شده و در اختیار گروه‌های خاص قرار می‌گیرند.
سازمان آگهی های پُرسون