اروپا و امریکا

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های تحلیلی کشورهای اروپا و امریکا را در سرویس بین الملل پرسون بخوانید.

امانوئل مکرون رئیس جمهور فرانسه در اظهاراتی با اشاره به اعتراضات اخیر در این کشور، تاکید کرد: کسانی که دست به غارت زده و آنهایی که به ساختمان‌های دولتی حمله کرده‌اند باید به خاطر این کارها مجازات شوند.
خبرگزاری رویترز شامگاه یکشنبه از درگیری و سرکوب پلیس میلان علیه معترضان ایتالیایی در این شهر نسبت به خدمات ضعیف و افزایش هزینه‌های زندگی خبر داد.
وزیر امور خارجه روسیه با انتقاد از رویکرد آمریکا در قبال ایران، تأکید کرد که سیاست‌های واشنگتن کمکی به حل بحران‌ها و برقراری ثبات در منطقه نمی‌کند و خواستار تقویت همکاری‌های منطقه‌ای و حمایت از تلاش‌های میانجی‌گرانه برای جلوگیری از تشدید تنش‌ها شد.
نماینده روسیه نزد سازمان‌های بین‌المللی در وین با انتقاد از آنچه نقض وعده‌های رهبران غربی درباره عدم گسترش ناتو به شرق خواند، تأکید کرد که این تجربه به مسکو آموخته است در روابط با کشورهای غربی ساده‌لوح نباشد.
وزیر خزانه‌داری آمریکا با انتقاد از رویکرد کشورهای اروپایی در قبال روسیه مدعی شد که اروپا با ادامه خرید انرژی از مسکو، ماشین جنگی این کشور را تأمین مالی می‌کند و میزان واردات اروپایی‌ها از روسیه بیش از ۱۰ برابر آمریکاست.
رئیس کمیته امور خارجه پارلمان آلمان با تأکید بر اینکه برلین تمام ظرفیت‌های موجود برای تقویت پدافند هوایی اوکراین را به کار گرفته است، اعلام کرد که در حال حاضر امکان بسیج سریع منابع اضافی برای ارائه کمک‌های جدید به کی‌یف وجود ندارد.
رئیس‌جمهور اوکراین با انتقاد از تصمیم دونالد ترامپ برای لغو تحریم‌های روسیه، این اقدام را تأسف‌بار خواند و هشدار داد که حمایت رسمی آمریکا از مسکو، توانایی کی‌یف برای ادامه مقاومت و پیروزی در جنگ را از بین خواهد برد.
در شرایطی که جنگ با ایران هزینه‌های امنیتی، اقتصادی و دیپلماتیک قابل‌توجهی ایجاد کرده، پرسش اساسی این است که آیا ملاحظات انتخاباتی می‌تواند بر زمان‌بندی ادامه درگیری، مسیر مذاکرات و احتمال تشدید یا مهار تنش‌ها تأثیر بگذارد؟
وزیر امور خارجه روسیه شامگاه شنبه وارد بحرین شد و قرار است روز یکشنبه در نهمین دور از گفت‌وگوی راهبردی بین روسیه و شورای همکاری خلیج فارس شرکت کند.
سازمان آگهی های پُرسون