اروپا و امریکا

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های تحلیلی کشورهای اروپا و امریکا را در سرویس بین الملل پرسون بخوانید.

«سیاست فشار حداکثری ترامپ علیه ایران، با چالش‌های جدی روبه‌رو است. برخلاف گذشته، کشورهای خاورمیانه، باور خود به امریکا را از دست داده‌اند و در حال تعمیق روابط خود با ایران هستند.»
وضعیت پیچیده جهان پس از شروع جنگ خونین در غزه و ادامه آن و نزاع فرسایشی بین روسیه و اوکراین، اوضاع ناآرام و پر تنش خاورمیانه؛ زمینه‌های موثری أست که انتخاب دوباره ترامپ را دلهره آور تر کند. دنیا اکنون بیمناک است؛ آیا او بر این حجم آتش پیدا و پنهان می‌افزاید یا آن را کنترل و رتق و فتق میکند.

کسانی که امروز نسخه مذاکره با ترامپ را به عنوان نسخه نجات‌بخش آینده کشور می‌دهند بدانند ترامپ 2024 همان ترامپ 2019 است که در 8 ‌آوریل 2019 (اردیبهشت 1398) از برجام خارج شد. سال 2016 که «ترامپ» جمهوری‌خواه‌، قدرت را از «اوبامای» دموکرات تحویل گرفت و وارد کاخ سفید شد‌، تلاش داشت بر مدار همان سیاستی حرکت کند که اومابا و اسلاف گذشته او در رابطه با ایران دنبال می‌کردند.
اداره بهره‌وری به‌دنبال افراد باهوشی است که بخواهند بیش از ۸۰ ساعت در هفته کار کنند و ماسک می‌گوید پولی در کار نیست.
رهبران مسلمانانی که در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ ایالات متحده به دونالد ترامپ رای داده‌اند، می‌گویند مشاهده اینکه او طرفداران رژیم صهیونیستی را برای دولت جدید خود معرفی کرده، آنها را از رای دادن به این چهره جمهوری‌خواه پشیمان کرده است.

جوزف بورل با اشاره به بی اعتنایی رژیم صهیونیستی نسبت به رعایت قوانین بین المللی در جنگ علیه غزه گفت که طرح تحریم محصولات شهرک‌های غیرقانونی (رژیم) اسرائیل و توقف گفت‌ وگوهای سیاسی با تل‌آویو را به کشورهای اروپایی پیشنهاد کرده است.
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا خانم «کارولین لویت» ۲۷ ساله و سخنگوی ستاد انتخاباتی خود را بعنوان سخنگوی کاخ سفید تعیین کرد.
در باب چشم‌انداز خاورمیانه در عصر پساترامپ تحلیل‌های بسیاری مطرح است؛ گروهی بر این باورند که به واسطه غیرقابل پیش بینی بودن رئیس جمهوری منتخب آمریکا به سختی می‌تواند از سیاست‌های احتمالی‌اش گفت، با این همه گروهی دیگر با تکیه بر تحولات پیشین بر این باورند که در سیاست‌های کلان ایالات متحده در باب مسائل جهانی تغییرات چندانی ایجاد نمی‌شود و صرفا در هر بازه زمانی چهار ساله شاهد تفاوت تاکتیک‌ها خواهیم بود.
سفارت ایران در آلمان در اطلاعیه ای اعلام کرد که از تاریخ ۲۸ آبان ۱۴۰۳، تمامی خدمات کنسولی که پیشتر در سه سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در فرانکفورت، هامبورگ و مونیخ ارائه می‌شد، در سفارت جمهوری اسلامی ایران در برلین متمرکز خواهد بود.

جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با اشاره به بی اعتنایی رژیم صهیونیستی نسبت به رعایت قوانین بین المللی در جنگ علیه غزه گفت که طرح تحریم محصولات شهرک‌های غیرقانونی (رژیم) اسرائیل و توقف گفت‌ وگوهای سیاسی با تل‌آویو را به کشورهای اروپایی پیشنهاد کرده و قرار است در نشست آتی شورای وزیران به بحث گذاشته شود.

سازمان آگهی های پرسون