اروپا و امریکا

سرخط مهم‌ترین اخبار و گزارش‌های تحلیلی کشورهای اروپا و امریکا را در سرویس بین الملل پرسون بخوانید.

فرستاده ویژه رئیس جمهور آمریکا در غرب آسیا می‌گوید که واشنگتن دیدار دوجانبه بین روسای جمهور روسیه و اوکراین را محتمل می‌داند.
سید عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان، در مصاحبه با روزنامه الشرق الاوسط، ضمن تأکید بر عدم دخالت ایران در امور لبنان، خلع سلاح حزب‌الله را طرحی اسرائیلی دانست.
رسانه اسرائیلی آی ۲۴ نیوز از هماهنگی‌های اولیه مقامات صهیونیستی برای سفر دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا به اراضی اشغالی در پایان سال میلادی جاری خبر داد.
یکی از مدعیان اصلاحات که عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام نیز هست، در مصاحبه با برنامه‌ساز وزارت خارجه گفته است؛ «تحلیل من این است که روسیه اطلاعات تمامی پدافندهای هوائی کشور را در اختیار صهیونیست‌ها قرار داده است‌»
دونالد ترامپ در دیدار با رئیس جمهور کره‌جنوبی، ادعاهای متعددی را مطرح کرد. او از پیروزی‌های خود در جنگ‌ها و توانایی آمریکا در تولید تسلیحات سخن گفت و درباره پایان جنگ اوکراین و روابط با ایران و چین اظهار نظر کرد.
رسانه‌های فرانسوی گزارش دادند که فرانسه سفیر آمریکا در پاریس را پس از اظهارات واشنگتن درباره ناکافی بودن اقدامات پاریس در مقابله با یهودستیزی احضار کرده است.
سازمان آگهی های پُرسون